Arkadaşlar ben dünden beri Youtube'a giremiyorum nedenini hala anlamadım.Youtube Jacker Yüklü, Dns Ayarları'da tam ama bir türlü giremedim.Normalde Chrome kullanıyorum belki sorun Chrome'dendir dedim Firefox'un en son versiyonunu Yükledim ama ondanda giremiyorum, sizce nedeni ne olabilir lütfen yardım pleass...
YouTube'a Giremiyorum Lütfen Yardım !!
Aynı sorun bndede var.Belki YouTube'un kendisi ile ilgili bir sorundur.
Dns AyarLarına Gir
8.8.8.8
4.4.4.4 Gir Girecektir...
Evet google dnsi hızlı dnsdir giriyor
Arkadaşlar Atık Youtube Jacker İşe Yaramıyor Çünki Youtube İp Adresini Değiştirdi
Host Dosyasını Sıfırlayıp Google DNS Yi Girdiğinizde Youtube Girebileceksiniz.
"Dns AyarLarına Gir
8.8.8.8
4.4.4.4 Gir Girecektir...
işe yaramıyor dns
hotspot shield programını sitesinden indirip kur açamayacağın site yok.....kesin çözüm...
208.67.222.222
208.67.220.220
bu dns ile sorunsuz
http://www.sordum.com/?p=3280
üstteki link %100 sorununuzu cözecektir
Arkadaşlar verilen dns ler bazen uyumsuzluk yaratabiliyor. O yüzden öncelikle hosts dosyamızı sıfırlayalım.
ÇALIŞAN BİR ALTARNTİF ÖNERİRİM: bilgisayarım/c/windows/system32/drivers/etc klasörüne ulaşıp içindeki hosts dosyasının adını hosts.bak yapınız. Daha sonra işletim sisteminize göre aşşagıdaki girdiyi hosts.bak dosyasını not defteri ile açarak giriniz.
*** XP veya server 2003 için ***
# Telif Hakkı (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # Bu, Windows için Microsoft TCP/IP tarafından kullanılan örnek bir HOSTS dosyasıdır. # # Bu dosya, IP adreslerinin ana bilgisayar adlarıyla eşleşmelerini içerir. Her bir # girdi ayrı bir satırda tutulmalıdır. İlk sütuna IP adresi ve # onun ardından karşılık gelen ana bilgisayar adı yerleştirilmelidir. # IP adresi ve ana bilgisayar adı en az bir boşlukla ayrılmış # olmalıdır. # # Bunun yanı sıra, açıklamalar (bunlar gibi) ayrı satırlara veya makine # adından sonra '#' simgesiyle belirtilerek eklenebilir. # # Örneğin: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # kaynak sunucu # 38.25.63.10 x.acme.com # x istemci ana bilgisayarı
127.0.0.1 localhost
*** VISTA veya server 2008 için ***
# Telif Hakkı (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # Bu, Windows için Microsoft TCP/IP tarafından kullanılan örnek bir HOSTS dosyasıdır. # # Bu dosya, IP adreslerinin ana bilgisayar adlarıyla eşleşmelerini içerir. Her bir # girdi ayrı bir satırda tutulmalıdır. İlk sütuna IP adresi ve # onun ardından karşılık gelen ana bilgisayar adı yerleştirilmelidir. # IP adresi ve ana bilgisayar adı en az bir boşlukla ayrılmış # olmalıdır. # # Bunun yanı sıra, açıklamalar (bunlar gibi) ayrı satırlara veya makine # adından sonra '#' simgesiyle belirtilerek eklenebilir. # # Örneğin: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # kaynak sunucu # 38.25.63.10 x.acme.com # x istemci ana bilgisayarı
127.0.0.1 localhost ::1 localhost
*** WINDOWS 7 için ***
# Telif Hakkı (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # Bu, Windows için Microsoft TCP/IP tarafından kullanılan örnek bir HOSTS dosyasıdır. # # Bu dosya, IP adreslerinin ana bilgisayar adlarıyla eşleşmelerini içerir. Her bir # girdi ayrı bir satırda tutulmalıdır. İlk sütuna IP adresi ve # onun ardından karşılık gelen ana bilgisayar adı yerleştirilmelidir. # IP adresi ve ana bilgisayar adı en az bir boşlukla ayrılmış # olmalıdır. # # Bunun yanı sıra, açıklamalar (bunlar gibi) ayrı satırlara veya makine # adından sonra '#' simgesiyle belirtilerek eklenebilir. # # Örneğin: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # kaynak sunucu # 38.25.63.10 x.acme.com # x istemci ana bilgisayarı
# localhost ad çözümlemesi DNS içinde gerçekleştirilir. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost
Son olarak da dns ayarınızı 8888 4444 şeklinde giriniz.