Host dosyasında değişiklik yaparak megaupload a girmek mümkün mü?
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Anti sansür esetde trojen olarak gorur ve calıstırmaz
S.W.A.Tbunlarla uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar anti sansür programı işinizi görüEn sevdiğim cevap. Birisi bir şeyi bir şekilde yapmak istiyorsa ona nasıl yapılacağını biliyorsanız söyleyin, bilmiyorsanız söylemeyin bir şey, yok öyle yapma şöyle yap demeyin lütfen.Host dosyasında değişiklik yaparak megaupload a girmek mümkün mü?
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 30 Mart 2009 17:51
Mümkün arkadaşım. Merak edip yukarıda hazırladığım dosyayı incelemiş olsaydınız tüm sorularınızın cevabını bulabilirdiniz. Hiç bir şey anlamıyor dahi olsanız, yine verdiğim programı çalıştırdığınızda C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Local Settings\Temp klasörü içindeki dosyaları incelediğinizde sorduğunuz sorunun cevabını ve nasıl yapıldığını öğrenebilirdiniz. Siz hala kuşkuyla yaklaşıyorsunuz sonra da sunulan çözüm hakkında hala nasıl yaparım diyorsunuz. Biraz da saksıyı çalıştırın.
Hayır sunduğunuz çözüm(programdan bahsedşyosunuz değil mi?) hakkında bir şüphem yok. Niye bu kadar kızgınsınız anlamıyorum. Sadece inat ettim, indirmemek için işte. Benim amacım hosts dosyasına elle hangi metini gireceğimi öğrenmekti, megaupload a ulaşmak için, ama insanda öğrenme isteği de bırakmıyorsunuz.
Ben ihtiyaç halindeki kişiye balık vermem, balık tutmasını öğretirim. Ya da başka bir deyimle, merdivenlerden çıkmasına yardımcı olmam ama hangi merdivenden başlayacağını gösteririm. Çıkıp çıkmamak onun bileceği iş.
Kızmamıştım ama zorluyorsunuz, her şeyin bir bedeli vardır ve yemek istiyorsanız emek sarf etmelisiniz. Ben de armut piş ağzıma düş olayı malesef yok. Çok istiyorsanız armutları google'den toplayabilirsiniz.
ahmeyt05 pire arkadaşımıza ben güvenirim kendisini ayrıca pcnet forumdan takip etmişliğimde vardır orada çok paylaşımcı işe yarar üyelerden biridir tıpkı chıpte olduğu gibi forumda verdiği dosyayı indirebilirsin sorun olmaz merak etme.
piRe_Ben ihtiyaç halindeki kişiye balık vermem, balık tutmasını öğretirim...Söylediğiniz şeyle çelişiyorsunuz ya da ben farklı bir beyin yapısına sahibim sanırım, o yüzden anlayamıyorum. Bu programı vermekle asıl bize balık vermiş olmuyor musunuz? Ben host dosyasını modifiye etmeyi öğrenmek istiyorum diyorum, programla yapmak istemiyorum diyorum. Benim istediğim şey balık tutmayı öğrenmek değil mi?Kylieahmeyt05 pire arkadaşımıza ben güvenirim kendisini ayrıca pcnet forumdan takip etmişliğimde vardır orada çok paylaşımcı işe yarar üyelerden biridir tıpkı chıpte olduğu gibi forumda verdiği dosyayı indirebilirsin sorun olmaz merak etme.Ben de zaten piRe_'nin güvenilir olduğundan şüphem yoktu, yalnız ilk başta kendi uploadu olduğunu bilmiyordum. Bunu bana belirttikten sonraki mesajlarımda da arkadaşa güvendiğimi üstüne basarak söyledim. Ama programı indirmek istemedim. Nedeni benim şu an bu konuda bazı arkadaşların verdiklerinden farklı bir dns ayarı ve hosts dosyası kullanmam. Hosts dosyasını bir arkadaşımdan almıştım. Orijinalini de yedeklememişim. Gerçi şimdiye kadar bir sorunum olmadı ama megaupload sitesine giremediğimi fark ettim geçenlerde. Mahkeme kararı falan diyor. Zaten şu an youtube a ve diğer sitelere girebiliyorum. Megaupload sorununu da programı kullanmadan gidermek istemiştim. Madem yardımcı olmayacaktınız, cevap vermezdiniz olur biterdi, ben de Google ı kullanırdım. (Google ı kullanmayı biliyorum yani).
Evet farklı bir beyine sahip olduğunuz gayet net anlaşılıyor, o kadar net ki sorduklarınıza yazdıklarınız cevap teşkil edecek düzeyde hemde.
''bazı arkadaşların verdiklerinden farklı bir dns ayarı ve hosts dosyası kullanmam''
Kullanmayın canım zorla değil ya. Ama hiç olmazsa forumda geyik yapmak yerine o beğenmediğiniz hosts dosyasını (yöntemini yukarıda zaten yazmıştım) hiç olmazsa açarak, yav bu kazma içine ne yazmış diyerek inceleyebilirdiniz.
En nihayetinde bu kadar soru sormamış olur ve konuyu bu kadar saptırmamış olurdunuz. Eğer hala anlamadım diyorsanız size bu saatten sonra laf yetiştirmeye niyetim yok, kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
ahmeyt05 yerinde olsam megauploada girmeden önce bir kere daha düşünürdüm bende avira siteyi direk yasaklıyor.
Kylie bu arada aviranın 8 sürümünü kullandığını farkettim.Yeni sürüme geçmeni şiddetle tavsiye ederim.Çok daha iyi koruyor ve spy koruması da var bu sürümde.
Birde merakımı mazur görürsen 4-5 gündür dikkatimi çekiyor forumda gizli modda oluyorsun acaba
Kusura bakmayın arkadaşlar konuyla da hiç alakası olmadı bu mesajın özür diliyorum.
@Kylie: megaupload a girip girmemem önemli değil şu anda.
@piRe_:"Nedeni benim şu an bu konuda bazı arkadaşların verdiklerinden farklı bir dns ayarı ve hosts dosyası kullanmam."
doğrusu bu cümlemin, tekrar okuyun. yanlış anlamışsınız.
Sizin açtığınız bu konuda bazı forum üyeleri bir dns ayarı vermiş. Benimki onlarınkinden farklı. "Farklı bir dns ayarı kullanmaktayım" yazsaydım, daha iyi anlaşılırdı sanırım. Ben başka ayar kullanmam gib saçma bir şey söylemedim. Siz nerde hosts dosyası verdiniz, verdiniz mi? Sadece ilk sayfadaki program linkiniz var.
Ben şimdiye kadar size hiç hakaret etmedim, lütfen biraz seviyeli olun.
avira premium security suite'i kampanyalı olarak kullanıyorum süresi dolsunda yeni sürümü öyle indiririm artık.
neden gizli modda olduğumu açıklayayım aslında senin beni hiç görmemen gerekiyordu çünkü adımı kullnıcılarda gizlemiştim ama neden hala göründüğümü anlamadım forum açıklarından biri sanırım bu da.
Forumda açık olduğunu sanmam.Çevrimiçi üyelerde görünmüyorsun.Ben zaten o kısıma pek bakmam.Dediğim gibi sadece ''bilgi'' yazan kısımda mavi olarak gördüğümden sormuştum.özel bir nedeni varsa cevaplamazsan da olur.(amma meraklıyım ya bende)
yoo! öyle özel bir nedeni yok benim tercihim o yönde oldu hepsi o.
yalnız bende konuyu tam anlamadan saf saf açıklama yazmışım yok forum açığı falan diye aklıma zaten avatarın altında gizli modda göründüğüm gelmedi
Yok estağfurullah.Olur böyle şeyler.ilgin için teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
ahmeyt05@Kylie: megaupload a girip girmemem önemli değil şu anda.Al şu dns'leri al bağlantılarından dns satırlarına sırasıyla yaz..:@piRe_:"Nedeni benim şu an bu konuda bazı arkadaşların verdiklerinden farklı bir dns ayarı ve hosts dosyası kullanmam."
doğrusu bu cümlemin, tekrar okuyun. yanlış anlamışsınız.
Ben şimdiye kadar size hiç hakaret etmedim, lütfen biraz seviyeli olun.
208.67.222.222
208.67.220.220
Sonra açamadığın sayfa olmayacak; megaupload da açılacak sen de mutlu olacaksın..pire arkadaşın kendi emeği ile hazırladığı uygulamayı da rahat bırakmanı rica ediyorum..
host dosyasinda herhangi bir degisiklik yapamiyorum. vista kullaniyorum. dosyada degisikligi yapip kaydetmek istedigim zaman "Cannot create the c:\windows\system32\driver\etc\host file. Make sure path and the filename are correct" hatasi veriyor.
yardimlarinizi bekliyorum
hazır konu açılmışken v tunnel mi daha güvenli yoksa ktunnel mi daha güvenli hangisini tercih etmeliyiz pc mize zararlı girmemesi için
dğerli arkadaslar boşuna zor işlerle uğraşıp zamanınızı boşa harcamayın.Youtube Jacker adlı programı bilgisayarınıza yükleyin ve artık direk youtubeye girebilirsiniz
İndirme Linki http://www.habersol.com/2008/09/youtube-jacker-2/
Dosya boyutu yarıya indirildi, artık youtube logosuna tıklayınca sitesi açılıyor, bazı ses efektleri eklendi ve menüler değiştirildi.
happynightmarehost dosyasinda herhangi bir degisiklik yapamiyorum. vista kullaniyorum. dosyada degisikligi yapip kaydetmek istedigim zaman "Cannot create the c:\windows\system32\driver\etc\host file. Make sure path and the filename are correct" hatasi veriyor.Dosyanın adı hosts bu arada yanlışlık olmasın.yardimlarinizi
Eğer bu tür bir hatayla karşılaşıyorsanız, öncelikle bu dosyayı başka bir klasöre kaydedin(örneğin Masaüstü). Sonra da kaydettiğiniz bu dosyayı etc klasörünün içine sürükleyin.