çok teşekkürler Aytek sayende zahmetsizce kurdum ve şu an sorun yok gibi görünüyor :) inşallah da çıkmaz. Emeğine sağlık.
Youtube'a nasıl girilir? Youtube'a giriş 3.6.2010
- 1
- 2
Bu engeli ortadan kaldırmak için ufak bi program yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.. Umarım işinize yarar.. Giremediğiniz Google servisi olursa ve bildirirseniz programa ekleyip güncelleme yapabilirim.
iyi günler
Aytek 1903 ün verdigi taklit yazilim windows 7 de calismiyor 2 defasindada donma yapti , eger birseyleri taklit edeceklerse adam gibi taklit etsinler (her ne gerek varsa) o yazilimin 10 gömlek kalitelisi bu forumda daha önce verildi :
https://www.chip.com.tr/forum/dns ... v1.0.6_t162504.html
ilaveten linkteki yazilim Navige dahil bircok yasak asma yöntemini iceriyor , ayrica son google yasagini da asiyor
illegal konu kapatılsın xdAlper seni destekliyorum kardeşim
bide youtube de atatürke hakaret eden videolar varsa türklere nie engelliolar xd bnm işim gücüm yok youtube da tek tek atatürke hakaret eden videoları izliycem çok saçma yasağı kaldırsınlar o videoların altına 3-5 cümle yorum yapcam koyanların sülalesi hakkında
illegal konu kapatılsın xdEn büyük destekçinim kardeşim:)
bide youtube de atatürke hakaret eden videolar varsa türklere nie engelliolar xd bnm işim gücüm yok youtube da tek tek atatürke hakaret eden videoları izliycem çok saçma yasağı kaldırsınlar o videoların altına 3-5 cümle yorum yapcam koyanların sülalesi hakkında
opendns kullansanız
208.67.222.222
208.67.220.220
canavar gibi valla bide altına farklı bi dns daha yazınca tadından yenmiyor
+de forumda bol miktarda destekçi var sanırım
Gerizekalı telekom sen o videoların linkini versende biz Atatürk'e hakaret edenlere küfür ederiz ne gerekiyorsa.İster sülalesi ister bacısından gireriz ama böyle değil
Alperide destekliyorum
DNS değiştirmeye gerek yok. Arama motorlarını kullanarak bir çok yaygın hots dosyası var. Onları kullanın
Yeterli olacaktır. Dediğim gibi Dns bile değiştirmeye gerek kalmıyor.. Kendim kullanıyorum...
- 1
- 2