Merhaba arkadaşlar. Ben youtube'den müzik dinlerken bilgisayar kasıyor sorun ne olabilir.? Yani şöyle youtube'de müzik açık. Facebook'ta takılıyorum fotoğraflara bakıyorum sessiz video izliyorum veya oyuna giriyorum. Youtube'de çalan müzik sesi kesik kesik gelmeye başlıyor birde kasıyor. İşlemciden mi yoksa başka sorun mu. ? Bazen 1dk düzeliyor geri bozuluyor. Ama normal bilgisayardan müzik dinlediğimde herhangi bir kasma olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum...
Youtube'den müzik dinlerken kasma
Hangi browseri kullanıyorsun? Flash'ı güncellemeyi denedinmi? Browserinde 3'üncü parti eklentiler fazlaca yüklüyse buda bir sebep olabilir. Aynı anda facedeki oyunları oynuyorsan eğer, onlar flash tabanlı oldugu için, ve izlediğin video da flash destekli oldugu için kasılma oluşabilir. Hiç bir şey yapmadan youtube'dan video izlediğinde kasılma oluyor mu peki?
Tarayıcı Google Chrome. " Flash playeri yeniden yükleyecektim orjinal kendi sitesine girdim google chrome'de zaten yerleşik olarak bulunur dedi. " Herhangi bir eklenti yok. Olsa direk kaldırıyorum. " Facebook'tan oyun oynamıyorum. Sadece fotoğraflara bakıyorum. Facebook'tan video izleyeceğim zaman youtube'deki dinlediğim müziği durduruyorum. Facebook'ta video çok nadir izlerim. " Hiçbir şey yapmadan bilgisayar açık ve mouse'yi dahi oynatmıyorum acayip derecede kasma oluyor kasma değilde ses çok kesik kesik geliyor. Mouse'yi geri oynattığım zaman geri düzeliyor biraz.
flash başa bela zaten sırf denemek için chrome tarayıcısı yerine internet ezplorer ile açarak sadece chrome kapalıyken dener misin. sorun düzelir ise chrome tarayıcısına basacaksın tekmeyi iş bitecek bazen sorun yaratıyor chrome.
Boşuna uğraşma çözümü kısa sürede çözemiyeceksin Oyun+Video+ Şarkı bu üçünü aynı anda açmak düşük performanslı pclerde yapılandırması düzgün olmayan pclerde normal bişeydir.Çözümü dert etmiyeceksin güncellemeleri takip etceksin pcyi fazla yormuyacaksın.