Youtube'den müzik dinlerken kasma

Faruk_Pehlione
31-12-2012, 11:37   |  #1  
Faruk_Pehlione avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
289 mesaj

Merhaba arkadaşlar. Ben youtube'den müzik dinlerken bilgisayar kasıyor sorun ne olabilir.? Yani şöyle youtube'de müzik açık. Facebook'ta takılıyorum fotoğraflara bakıyorum sessiz video izliyorum veya oyuna giriyorum. Youtube'de çalan müzik sesi kesik kesik gelmeye başlıyor birde kasıyor. İşlemciden mi yoksa başka sorun mu. ? Bazen 1dk düzeliyor geri bozuluyor. Ama normal bilgisayardan müzik dinlediğimde herhangi bir kasma olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

daMned
31-12-2012, 11:59   |  #2  
daMned avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
138 mesaj

Hangi browseri kullanıyorsun? Flash'ı güncellemeyi denedinmi? Browserinde 3'üncü parti eklentiler fazlaca yüklüyse buda bir sebep olabilir. Aynı anda facedeki oyunları oynuyorsan eğer, onlar flash tabanlı oldugu için, ve izlediğin video da flash destekli oldugu için kasılma oluşabilir. Hiç bir şey yapmadan youtube'dan video izlediğinde kasılma oluyor mu peki?

Faruk_Pehlione
31-12-2012, 12:21   |  #3  
Faruk_Pehlione avatarı
OP Yıllanmış Üye
289 mesaj

Tarayıcı Google Chrome. " Flash playeri yeniden yükleyecektim orjinal kendi sitesine girdim google chrome'de zaten yerleşik olarak bulunur dedi. " Herhangi bir eklenti yok. Olsa direk kaldırıyorum. " Facebook'tan oyun oynamıyorum. Sadece fotoğraflara bakıyorum. Facebook'tan video izleyeceğim zaman youtube'deki dinlediğim müziği durduruyorum. Facebook'ta video çok nadir izlerim. " Hiçbir şey yapmadan bilgisayar açık ve mouse'yi dahi oynatmıyorum acayip derecede kasma oluyor kasma değilde ses çok kesik kesik geliyor. Mouse'yi geri oynattığım zaman geri düzeliyor biraz.

black_flood
31-12-2012, 13:54   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

flash başa bela zaten sırf denemek için chrome tarayıcısı yerine internet ezplorer ile açarak sadece chrome kapalıyken dener misin. sorun düzelir ise chrome tarayıcısına basacaksın tekmeyi iş bitecek bazen sorun yaratıyor chrome.

murat5038
31-12-2012, 14:53   |  #5  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Boşuna uğraşma çözümü kısa sürede çözemiyeceksin Oyun+Video+ Şarkı bu üçünü aynı anda açmak düşük performanslı pclerde yapılandırması düzgün olmayan pclerde normal bişeydir.Çözümü dert etmiyeceksin güncellemeleri takip etceksin pcyi fazla yormuyacaksın.

Faruk_Pehlione
12-01-2013, 15:22   |  #6  
Faruk_Pehlione avatarı
OP Yıllanmış Üye
289 mesaj

Tamam sorunu çözdüm. Sorun Google Chrome'deymiş. İnternet Explorer'den açtığım zaman hiçbir sorun yok. 

DiamondMines
13-01-2013, 04:21   |  #7  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj

Çok ilginç olmuş. Genelde Chrome daha hızlı. Demek sorun yaratabiliyor. Ben Chrome'dan şaşmıyorum hız konusunda süper. Çok hafif. IE kullanmayalı baya oldu. Sorun çözüldü ise güzel.