arkadaşlar ben msvcrt.dll dosyasını indirdim ama windows dosyasının içine kopyalayamıyorum purogramı kapatıp yeniden deneyin diyo bana acil yardımcı olurmusununz mümkünse reimli anlatırmısınız?
teşekkürler..
arkadaşlar ben msvcrt.dll dosyasını indirdim ama windows dosyasının içine kopyalayamıyorum purogramı kapatıp yeniden deneyin diyo bana acil yardımcı olurmusununz mümkünse reimli anlatırmısınız?
teşekkürler..
işletim sistemi CD sini takıp;
başlat>çalıştır>sfc /scannow (enter) yaparsanız windows onarılacaktır. söz konusu dosya windows/ofis bileşen kütüphanelerinden biri halen kullanıldığı için üzerine yazmanıza izin vermeyebilir. Muhtemelen yüklediğinizde sorun var (zararlı tarafından bozulmuş olabilir) ve çalışırken hata veriyor.
Bilgisayar açılırken F8'e basılı tutun,
Karşınıza gelen menüden güvenli kip'i seçin.
Güvenli kip'e girerken size kullanıcı soracak seçeneklerden adminstarotor'u seçin.
İndirdiğiniz dosyayı System32 klasörüne kopyalayın.
Ardından başlat/çalıştır/regsvr32 msvcrt.dll yazıp enterlarsanız sorun çözülür.
Bilgisayarın acılırken windows xp ekranına gelmeden anakart özelliklerini saydığı ekjranı atladığı anda klavyenden f8 tuşuna bas bırak bir iki kere sana seçenekler sunucak orda güvenli mod'u seç o şekilde kopyalayabilirsin.
yaptım ama olmnadı şimdide bu sayfaya girerken verdi aynı hatayı
Internet Explorer bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Olmayacagi belli tabiki makinen icinde birseyler sistem dosyalarini siliyor istedigin kadar tamir ettir gene aynisi olucak.
Bunu söylemeyi sevmem ama sana tavsiyem makineni formatlayip sifirdan kurman kurdukdan sonrada güvenlik yazilimlari kur Antivir kasper nod32 norton vs vsden birini kur paraliysa sanmaki blackliste girersen yada deneme bitince koruma devam eder tavsiyem o yuzden antivir sana.
Ayrica son olarak flash player yüklü makinede vidyo calismiyorsa flasi tekrar adobe sitesinden online yada ofline olark kurarsin ve duzelir bunun icin sistem sistem32 bilmem nerelere dosya atilmaz zaten istiyorsa burada sorun bellidir.
anti sansürü kaldırdım dahaöyle bişey olmuyo ama youtube yede giremiyorum anti sansürü tekra yüklemeye çalıştım yükledim ama anti sansür sayfası gelmiyo
eğer youtubeye giremiyosan yotube jackeri kur sorun olmaz
abiler şimdi bnde bi sorun var bu anti-sansürü sildim ama sansüre hayır die bişi çıkıyo sağ alt tarafta bazen de system.exe hata verio çalıştırdan system.exe çalıştırıyom sağ taraftaki sansüre hayır bi daha çıkıyo yani artıyo acaba system.exe yi silersem geçer mi?
google youtube yazdıgım zaman hata gönderme yapıo hatadakı ıcerık bu msvcrt.dll hatası veriyo bı yardımc olursanız sevinirm
Olmayacagi belli tabiki makinen icinde birseyler sistem dosyalarini siliyor istedigin kadar tamir ettir gene aynisi olucak.bende aynı sorunu yaşıyorum, ayrıca makinam yeni formatlandı üstüne üstelikde "LİSANSLI" kaspersky antivirüs kullanıyorum.Denemediğim hiçbir yol kalmadı.
Bunu söylemeyi sevmem ama sana tavsiyem makineni formatlayip sifirdan kurman kurdukdan sonrada güvenlik yazilimlari kur Antivir kasper nod32 norton vs vsden birini kur paraliysa sanmaki blackliste girersen yada deneme bitince koruma devam eder tavsiyem o yuzden antivir sana.
Ayrica son olarak flash player yüklü makinede vidyo calismiyorsa flasi tekrar adobe sitesinden online yada ofline olark kurarsin ve duzelir bunun icin sistem sistem32 bilmem nerelere dosya atilmaz zaten istiyorsa burada sorun bellidir.
Bu sorunun cevabı bunlardan hiçbirisi değil ve bu kadar dandik bir sorun için format atmak esas bilgisizliktir.Ben araştırmaya devam ediyorum birşey bulabilirsem paylaşırım.İyi forumlarSon Düzenleme: altintasgurcan ~ 24 Temmuz 2009 18:13
Öncelikle selamlar ben sırf bu sorunu görüp aranıza katıldım çünkü aynı sorun bende de vardı. Bir kaç denemeden sonra maalesef hüzün son windows uçtu şimdi yeniden format atacam. İnşaaaallah birileri bir şey bulur yoksa ben her seferinde format atmadan kurtulamayacak gibiyim. Şimdiden kolay gelsin hepinize hayırlı akşamlar.
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı araştırma yaptım sorunun çözümünü buldum aşşağıdaki sitede yazıyor ben denedim oldu bende youtube sorunu yoktu ama bazı sitelere girmiyodu buyurun link artık çan sıkıntısına gerek yok :) haydi kolay gele
http://www.trturkey.net/msvcrt-d ... zumu-cok-kolay.html
öncelikle başka bir yerden indirdiğiniz dll dosyasını kopyalayamamazın nedeni o dosyanın hala kullanılıyor olmasından dolayı üzerine yazılamıyor. ancak o dll dosyasını kullanan programı kapattığınızda kopyalabilirsiniz. ancak söz konusu dosya windows ve ms tabanlı bir çok program tarafından kullanılan genel bir kütüphane olduğu için üzerine yazma şansınız düşük. en ideali ilk mesajımda da dediğim gibi windowsun onarılması ile giderilebilir. onarmada atmasının nedeni ise windows güncellemelerinde üzerine yazılmasına izin veriyor olması onarmada bir anlamda güncelleme olduğu için yazmasına izin verecektir.
Önemli bir konu da bu ktüphaneyi geliştirilen bir çok uygulamada kullandığı için genellikle install işlemi ile üzerine yazılmasına izin verilir ki eğer bu kütüphane üzerinde modifiye yapılmışsa sorunlar çıkabilir. yani işletim sistemi ve ms uygulamaları sorun çıkartabilir.