arkadaşlar ben you tube üye olmak istiyorum fakat başaramadım
YouTube Username: isim yazıyorum (sadece isim)
Username unavailable altında bu uyarı çıkıyo isim değistiriyorum yine olmuyo bi başkasının ismi olmasına imkan yok ne yapıcam
arkadaşlar ben you tube üye olmak istiyorum fakat başaramadım
YouTube Username: isim yazıyorum (sadece isim)
Username unavailable altında bu uyarı çıkıyo isim değistiriyorum yine olmuyo bi başkasının ismi olmasına imkan yok ne yapıcam
o seçtiğin kullanıcı adın halihazırda başka biri tarafından kullanılıyor demek oluyor bu hatanın anlamı. Youtube'da o kadar saçma sapan user isimleri yazdım ona rağmen kullanıldığını gördüm; çok alakasız rakamlarla bir nick atacaksın kafandan, tabii unutmamak kaydıyla.
azsxdcfvgbhnjmkl
qazwsxedcrfvtgbyhn düşün işte bu isimler bile var en sonunda bunu buldum **mknjubhyvgtcfrxdezs** bu oldu
bu seferde siç bi sorun yoq gönder diyorum göndermiyo yandan girmeye çalışıyom girmiyo nası bişiy bu başlıcam you na tube na bide üst tarafta reklam yapmış'' üyelik ücretsiz ve çok kolay'' ... kolay!
acaba bu adres olarak hotmail yerine başka bişiy istemesin
yok daha uploada gelemedikki giriş yapamadık daha ben böyle bişiy hiç görnedim formu eksiksiz yanlışsız hatasız gönderiyom ama gönderikdi felan demiyo belki kabul etmiştir diye giriş yapmaya çalışıyom almıyo hem beni kobul etse kullanıcı ismini bidahaki sefer sorguladığımda kullanılıyo yazar bu kullanılabilir yazıyo köpürdüm resmen böyle sitede rezalet bu doğrusu
şimdi bi dk, sen kayıt oldun değil mi tam olarak? Kullanıcı adını ve şifreni biliyorsun, e-mail adresine yanılmıyorsam aktivasyon maili de geliyordu, onu aldın mı? Normalde sorun çıkmaması gerekiyor. Kullanıcı adın çok uzun olmuş bir de, chip forumunda kullandığın bu nicki yazsan belki kullanılmıyordur, ne kadar sade olursa o kadar iyi.
dedim ya daha o aktivasyon maili bile gelmedi bilgisayarımda int. bağlantısında bişiyyok sadece sitede bi adım ilerleyemiyoz hem adım00731mehmet00731 bunu kabul etti
yoq yaw hiç mesaj yoq waz geçtim ilgilendiğin için teşekkürler vaktini aldım
he unutmadan söyliyim bu forumdan bana benim adresime gönderilen cevap var iletileri neden ya üçtana yada beş tana birden geliyo bunu bi çözümü varmı
sağolasın iş temiz bi kullanıcı ismi bulmakmış deneye deneye başardım sonunda kaybedn bu kadar saçma isimleri bile kaydeden kullanıcılar oldu