ya beyler ben buraya 2 defadır youtube hakkında wideolar donuyo diie yazıorum diğer gün bakıyorum konu yok belkide sizler cevablamısnızdır ama tekrar cewablamızınız istiyorum konu:youtubede izlediğim wideolar genellikle donuyo ya baştas kesilio ya ortada bi dahada açılmıo yardımcı olurmusnuz ltfn şimdidin teşşekürler
youtube videoları donuyor
Kullandığın tarayıcıyı söyle. Video'nun tamponlanma ihtimalini düşün. Eğer ortalarda donu kalıyorsa, ve devam etmiyorsa tarayıcıdan ya da Flash Player'dan olsa gerek. Firefox'u kurum denemelisin. Eğer sornunun düzelirse benimle özelmesajdan iletişime geç. Eklentilerini ve harici uygulamalarını vereyim. Çok güzel bir tarayıcı oluyor o zaman.
ya beyler daha detaylı olun ltfn wirüs programım kaspersky onu daha yeni 1 buçuk ay oldu yükleyeyin ondan öncede donuodu wideolar
msn mi eklerseniz orda olurum konuşabiliriz sorun hakında extranary_man@hotmail.com
ya bağlantıda bişey yok flash player da yüklüyorum yine donuyo gene silip yüklüorum gene donuyo bıktım yaw daha detaylı olun ltfn
Donuyor derken,bir yerde kalıyor ve devam etmıyormu?
Yoksa donuyor,sonra devam mı ediyor?
Biraz cazip olabilir,belkide biliyorsundur ama yinede yazayım dedim :)
Youtube de izlediğin her video bilgisayarına yuklenır,yuklenırkende internet hızına gore hızlı veya yavas olarak yuklenır.Burda sen vıdeo yu ızlerken yuklenme yavas olursa,video takılır ve bir sure sonra devam eder.Biliyorsundur ama yinede yazayım dedim :)
flash playerın en son versiyonunu yüklemeyi dene www.adobe.com/products/flashplayer
beyler donuyo derken yawaş gidio demedim o kırmızı şey doluya aniden wideo donuoyo ve kesilio
ya beyler şuan kaldırdım flash player i ama youtubeden wideo izleyebiliorum denetim masasında flash player die bişey gözükmüo artık bide başkasını son sürümünü yüklerken hatalı oluyo yüklenilmio yardım plss şu an bile hep kalıo ortada youtubedde wideolar
izlediğin video nun linkini bana da verir misin,nasıl takılıyor merak ediyorum.belki video sorunludur .
ya tüm videolar sorunlu olucak değilya mantık yürütün biraz