Arkadaşlar ben biri adsl kullanıyorum ;
Youtube adlı siteye girmeye çalıştığımda sayfa görüntülenemiyor
acaba mahkeme kararı ile ilgili sitenin yasaklandığını belirten bir yazı gelmesi gerekmezmiydi
yoksa biri kullandığım için mi böyledir bu ilk sorumdu 2. si ise bu siteye nasıl girerim bana youtube jacker yada google dns dışında bir yol gösterirseniz sevinirim.......
youtube yardım lütfen
Ethernet kartı driverını güncellemeyi deneyin. Youtube'a girmek için ya OpenDns kullanın yada https://www.chip.com.tr/blog/pire ... kisa-yolu_2020.html
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
girmek için hosts dosyasını kullanıyorsan geçen gün bu yöntem işe yaramamaya başladı yeni bir bağlantı ip'si bulunana kadar bu işlem iptal.
Şimdi hosts dosyanızı windows orjinalindeki gibi yapın daha sonra dediğiniz ekran gelecek ondan sonra opendns ya da başka bir yol ile youtube'a giebilirsiniz
evet ben de bunu arıyordum eski pc de bunu kullanıyordum sonra onu kullanmayı bıraktım çünkü olmuyordu şimdi tekrar deneyeceğim ilginiz için çok teşekkürler bir de orda host la ilgili yöntemi söylemiş onu yapıyorum ama olmuyor bu yüzden youtube jacker olmasın demiştim çünkü yj da aynı işi yapıyor