Merhaba ben youtubeye k tunnel ve benzeri şeyler olmadan giriordum dün e kadar dün akşama doğru site açılmamaya başladı öyle yasaklanmş site uyarısı falan deildi sayfa beyaz dı ne yapabilirim ?
YouTube ye artık girmio
ben bunun çözümünü istiyorum başka bir şey değil
Hotspot Sheild i indir bütün yasaklı sitelere girebilirsin
yoo şuanda giriyorum youtube a.
Halil eline sağlık, kaç gündür böyle bir çözüm arıyordum:)
208.67.222.222 li opendns kullananlarda var problem 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olan googgle dns ayarlayın tüm problemlerimin çözümü buymuş.
Sayfalar normal açılıyor şimdi
Denemediğim dns kalmadı sizin yazdığınızda dahil hiç biriyle olmadı, sadece Halil'in önerdiği şekilde girmeyi başarabildim, bize kıllığımı var nedir anlayamadım:)
ben de şu anda 8888 ... olanı kullanıyorum ama benim ki de girmiyor. G Chrome'dan kaynaklanan bir sorun sanırım. Çünkü bugün FFten giriyordum.
DNS'lerinde birinde bazen giriyor ötekinde girmiyor sonra bu durum tam tersine dönüyor... ip'lerde oynamalar var şuanda yasaklama yöntemlerini değiştirmek adına. modeminizi kapatıp 1dk. sonra yeniden açın(standart rapid ip yenileme yöntemi işte) ondan sonra ie, ff vs. neyse tarayıcınız önbelleğini temizleyip girin youtube'a. dns olarak google dns önerimdir hala...
DNS'lerinde birinde bazen giriyor ötekinde girmiyor sonra bu durum tam tersine dönüyor... ip'lerde oynamalar var şuanda yasaklama yöntemlerini değiştirmek adına. modeminizi kapatıp 1dk. sonra yeniden açın(standart rapid ip yenileme yöntemi işte) ondan sonra ie, ff vs. neyse tarayıcınız önbelleğini temizleyip girin youtube'a. dns olarak google dns önerimdir hala...
yasaklamak için değilde ttnet gayrettepe ve acıbademde pop çalışması var dün gece 1'den beri tüm iletişimi etkiliyor.Bekliyoruz ne zaman düzelecek acaba
Arkadaşlar bunun çalışma ile alakası yok ben linuxta sorunsuz giriyorum ama windowsta sorun var
açmıyor youtubeyi.
arkadaşlar internet seçeneklerine girin bağlantı ayarlarından otomatik vekil sunucu satırına http://go.navige.com/ adresini girin o zaman youtube giriyor.bende google dns kullanıyorum ama öle girmiyo anca böle.
Valla hiç bir ayarıyla oynamadım bugün girebiliyorum :) ne mutlu bana !
Aslında planımda şu anlık böyle bir video hazırlayıp paylaşmak yoktu ama aynı durum benim başımada gelince =)dediğinizi yaptım youtube.com'a girebiliyorum fakat bu sefer de videolar açılmıyor an error accured diye bir yazı çıkıyor malesef :(
Dedik yaparkene başka kardeşlerimize'de faydalı olalım patlatalım videolu anlatımı dedik.
Faydalı olması dileğiyle ;)Aşağıdaki adreste bu sorunu nasıl aşabileceğin anlatılmıştır.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=399020229454&saved
Aslında planımda şu anlık böyle bir video hazırlayıp paylaşmak yoktu ama aynı durum benim başımada gelince =)Videoyu hangi programla kaydettiğini öğrenebilir miyim?
Dedik yaparkene başka kardeşlerimize'de faydalı olalım patlatalım videolu anlatımı dedik.
Faydalı olması dileğiyle ;)Aşağıdaki adreste bu sorunu nasıl aşabileceğin anlatılmıştır.
video neden bu kadar hızlı ki ,eywallahta hostu da açamadım zaten ....
Aslında planımda şu anlık böyle bir video hazırlayıp paylaşmak yoktu ama aynı durum benim başımada gelince =)host dosyanı paylaşabilimisin bnmki birbirine girdi...
En pratik yol içindeki herşeyi sil sadece aşarıdakileri aynen kopyala , yapıştır > Kaydet tamamdır.127.0.0.1 localhost
209.85.229.99 www.youtube.com
209.85.229.99 youtube.com
bunu yapınca sadece youtube açılıyor ama "google otomatik tamamlama,google çeviri" falan çalışmıyor.
Diğer sitelelerin açılmama problemi devam ediyor.Google servisleri çalışmıyor.
Google analytics yine geç cevap veriyor
Bunu deneseniz bi.(Bunu kaydedince istediğiniz DNS'i ayarlayın)
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
74.125.43.103 youtube.com 74.125.43.103 www.youtube.com 74.125.43.103 www.docs.google.com 74.125.43.103 www.clients1.google.com.tr 74.125.43.103 www.translate.google.com.tr 74.125.43.103 docs.google.com 74.125.43.103 clients1.google.com.tr 74.125.43.103 translate.google.com.tr 74.125.43.105 www.google-analytics.com 74.125.43.105 google-analytics.com 74.125.43.105 suggestqueries.google.com
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 03 Haziran 2010 16:42
Sağol ya:) süper oldu:)tıkır tıkır çalışıyor. Peki chip i daha hızlı açmak için ne yapabiliriz?:D bi dns falan :D
bunu yapınca sadece youtube açılıyor ama "google otomatik tamamlama,google çeviri" falan çalışmıyor.
Diğer sitelelerin açılmama problemi devam ediyor.Google servisleri çalışmıyor.
Google analytics yine geç cevap veriyor
Bunu deneseniz bi.(Bunu kaydedince istediğiniz DNS'i ayarlayın)