Youtube, Yıla Damgasını Vuran Videoları Biraraya

ademmeda6161
11-12-2013, 21:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

Son zamanların dünya genelinde en çok tıklanan web sitesi olan Youtube uzun yıllardır genişleyerek hizmet vermeye devam ediyor. Geleneği bozmayan dev şirket yılın son zamanlarına girdiğimiz şu günlerde 2013 yılının unutulmaz videoları bir kanal altında birleştirdi.Trend olan videoların sayısı her yıl daha da artarken, küresel izleyici topluluğu pop kültürünü bugüne dek hiç olmadığı kadar yukarılara taşıdı. YouTube'da'ki videoların %80'i Amerika Birleşik Devletleri dışındaki bölgelerden görüntülendi. 

Norveçli komedyenler tarafından hazırlanan The Fox videosu 275 milyondan fazla kez izlenerek 2013'ün en hızlı yükselen videosu olmanın ötesine geçerek, en çok aranan Cadılar Bayramı kostümleri arasında yer aldı hatta aynı isimle bir çocuk kitabı hazırlanmaya başladığı duyuruldu. PSY'nin Gangnam Style'dan sonraki videosu Gentleman da rekor sayılar elde ederken, Harlem Shake videosunun Manhattan nüfusundan fazla sayıda (1,7 milyon) benzeri yapıldı. 

Konu çok uzun olduğu için videoları linkleriyle beraber vermek baya zamanımı alır. Onun için websitemden bakabilirsiniz konuya.. 
Güncel Teknoloji Bloğu