youtube den indirdiğim wideo ları hangi program desteğiyle çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim
youtubeden indirdiğim programları nasıl çalıştırır
flv player da çalıstırabilirsin
falcon15flv player da çalıstıKatılıyorum.Eğer vcd formatında yazıp izleme istersen Total converter prog ile mpeg, avi ve bunun gibi bir foç formatı birbirlerine çevirebilirsin. Denemenı öneririm.
FLV Player Bencede Güzel...Eğer Açmassa Dosyanın İsminin Sonuna Videonun İsmi.flv yaz çalışır...
flv gom v.b. player yerine alırsın ımtoompeg encoder dönüştürürsün mpeg ye olur biter
http://vixy.net Burdan avi,mpeg4,3gp gibi video formatlarına çevirerek indirebilir.Eğer goşuma gitmedi dersen arkadaşların tavsiye ettiği programları edinebilirsin.
Yazmayı unutmuşum vixy net'te çalıştırman için adres yerini oraya kopyalayarak çeviriyor.Çevrim işi bittikten sonra sana o video'yu indirmek için link verir.Oraya tıklarsın ve iş halledilmiş olur.
sağolun beyler teşekkürler ilgilendiğiniz için...
bide youtubede wideo izlerken hep donuyoo yarıda kalıo onun hakkında bi bilginiz varmı
flv player en iyisidr seni hiç uğrastırmaz:)
youtube videolarının donup kalmasının sebebi videonun bilgisayarına tam yüklenmemiş olmasıdır(yanlış bilmiyosam...)
bi süre beklersen videonun hepsi yüklenir ve sonra tamamını izleyabilirsin...
flv player bencede bu en iyisidir.Bende bunu kullanıyorum.
Borga-xArkadaşıma Katılıyorum.. kesinlikle öneririm.. istediğiniz her türlü ses ve video programına çeviri yapabilirsiniz.ayrıca yüklenirken donmasının saebebi pc' e geç yüklenmesidir.falcon15flv player da çalıstıKatılıyorum.Eğer vcd formatında yazıp izleme istersen Total converter prog ile mpeg, avi ve bunun gibi bir foç formatı birbirlerine çevirebilirsin. Denemenı öneririm.Son Düzenleme: TxT ~ 24 Temmuz 2007 20:13