Borga-xGmail hesabı olan herkes zaten youtube'da üye demektır..Bu sistemi bilmiyordum. Zaten üye olduğum için dikkat etmemiştim daha doğrusu. Yararlı bir işlev.
youtubeye nasıl üye olurum
- 1
- 2
Arkadaşlar bilgilendirmek amaclı yazıyorum Google-youtube'u aldıgında gmail accountu ıle gırış penceresı yerleştırdı. Gmail hesabı olan herkez burda youtuba bu hesapla gırıs yapabılır.
yazdığın ismi başka biri kullanıyor demekki
CEZA RAPTE BİR NUMARA SAGO KÖYDEN GELMİŞ RAPÇI OLMAYA ÇALIŞIYO YA ALLAH AŞKINA SAAGO Bİ SUS RAP MEP YAPMA YAZIK KULAKLARIMIZA
merhaba arkadaşlar,nasıl vdeo yükleri youtuba
evet buişi iyibilen arkadaşlarf nasıl video yüklüyoruz
ben bumesajlaar'ı nasılgönderdiğinizi anlamasım sizinkileri ekranda bengörüyorum ama kendi yazdıklarımı niye göremiyorum
ya ben youtube video göndermek istiyom
Arkaldaşlar Ben Youtubeye Uye Olma İstıyorum Ama OLamıyorum söyle bir şey çıkıyorbiliyorsanız bana mail atın Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com.
neolur bani üye yapa bilirmisiniz ben beceremiyom bana sonra şifremi falan msneme gönderseniz msnnem diyar-1996clik@hotmail.com
arkadaşlar bu kadar kasmayın ya gidin gmail e üye olun youtube a giriş yapın youtube zaten google amcanın topraklarına girdi
ben üye oldum ama video nasıl atıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
- 1
- 2