bnnn lisanssızz xp kullanıyorumm en azz parayıı harcayarakkk...vistaya gecmekk istiyorumm ama ilk önce xpmi lisanslamam gerektiği söylendii..ne yapmalıyımm yardım etcekk arkadaslarr bana mail atabilir(ardaagababaoglu@mynet.com)
Y@rdımmmmmm!!!!!vistaya gecmekk..
wista ya sahip olmak için xp ne neden lisans parası vereceksin anlamadım?
oncelikle tesekkürr ederimm ya aslında bnn bunuu bilgisayarcıyaa sordumm ilk basta kutulu birr xp pro almam gerektigini söyledi ooyuzden bnn suu anda pro kullanıyorumm ama 32 mi 64 mü bilmiyorumm..
arda bence senin bilgisarcıda bi sorun war olum olurmu öyle şey ben vista kullanıyorum ama xpye geçerken lisanssız oluyo xp onun için lisanslıdan lisanssıza geçmek bana mantıklı gelmedi sen baaşka bi bilgisayarcıyada sor bence ben anıl
abi adam fazla kazanmak uğruna böle şeyler yapıyor. alakası yok kardeş sen git iyi anlayan bi arkadaşını yanına al gerisini ona bırak
Arda pc_in isterse 4 senelik olsun vista kurabilirsin ve lisansmış hikaye onlar aldanma onlara vista süper bis işletim sistemi ama ram 256 da fazla iyi olmaz güzel çalışırda bazı programlarda duraklarsın 512 ideal saygılar....
sen yanlış yazdın heralde 256 dan üstü iyi olmaz iyonya
bnm sistemm zaten 2gb ramm
ama işteee şimdi bnm vistanınn upgarade cdsinimi alcam yoksa diğerini mii ama onlar sadece yeni bilgisayarla satılıyoo.. bukonuda da yardımınız olarmuu???
Upgrade DVD leri normal bir kullanıcı tarafından da alınabiliyor.Ama upgade için XP nin lisanslı olması gerekiyor.
XP Pro lisansı+Vista Upgrade lisansı yerine sadece Vista lisansı almak daha mantıklı.