yuh artık
bencede photoshop yada sadece görsel olarak takmışta olabilir hani bizde tofaş kuş serilerine yapıyorlar ya ses var görüntü yok misali aynen öyle :=)
laa ona binilir mi o motorun sıcagı napar adamı bilion mu gerçektende ses var görüntü yok.
2. olabilirde 1.kesin photoshop..
1.'si banada photoshop gibi geldi.bu motorcular gerçekten çok çılgın oluyorlar Amerikada bazıları için tam bir yaşam biçimi olmuş artık.
arkadaşlar benim daha önce öğrendiğim bir yöntem bir resmin photoshop olup olmadığını anlamak için : ilk önce resmi not defteriyle açıyoruz sonra ctrl+f kısayolu ile arama kutusunu açıyoruz buradaki kutuya adobe photoshop yazınca kelimeyi bulursa o resim photoshop diyorduk fakat bu resimde öyle bir şey yok isterseniz sizde bir deneyin.....
-----------------------------------
ilk resim için denedim
-------------------------------------
arkadaşlar o motorlar cadde motoru değil onlar drag motoru ve gerçek hepside sadece düz gitmek için yapılmış motorlar bunlar dönme kabiliyeti felşan çok az
kimse modern tip bişey üretmiyor hep eskiye dayalı bişeyler var
07BENER07arkadaşlar benim daha önce öğrendiğim bir yöntem bir resmin photoshop olup olmadığını anlamak için : ilk önce resmi not defteriyle açıyoruz sonra ctrl+f kısayolu ile arama kutusunu açıyoruz buradaki kutuya adobe photoshop yazınca kelimeyi bulursa o resim photoshop diyorduk fakat bu resimde öyle bir şey yok isterseniz sizde bir deneyin.....Tam da değil dicektim bunu gördüm :)-----------------------------------
ilk resim için denedim
arkadaşlar bunu biliyorum 48 silindirli bir motor sesi inanın bir binayı uçurmaya yeter adamlar zevk için üretmiş bu arada bende bir motorsiklet kullanıcıyım honda cbr 125 im var
ya bırakın arkadaslar ya bu motor adamı yazın ne yapar bılıyormusunuz sız havanın sıcaklıgı bır yandan motorun sıcaklıgı bır yandan adam resmen yanar be
pişmiş kelle gibi sırıtır adam bundan inince
mk1pişmiş kelle gibi sırıtır adam bundanşey aklıma geliyor. GhostRider tam onluk. eksozundan ateş çıkıyordur bunun kafaya bir tane kurukafa geçireceksn böyle gözlerinden kırmızı ışık. Gören Bismillah dicek.
O motormu be alın motor görmek istiyorsanız yamaha yk2 bakın ;)
Bir photoshop da bukadar belli edilmz yapan arkadaş photoshop acemisi sanırım.
arkadaşlar benim daha önce öğrendiğim bir yöntem bir resmin photoshop olup olmadığını anlamak için : ilk önce resmi not defteriyle açıyoruz sonra ctrl+f kısayolu ile arama kutusunu açıyoruz buradaki kutuya adobe photoshop yazınca kelimeyi bulursa o resim photoshop diyorduk fakat bu resimde öyle bir şey yok isterseniz sizde bir deneyin.....photoshop yapılmış olabilir. Photofiltre gibi programlarla...-----------------------------------
ilk resim için denedim
Ufak Bir Araştırmadan Sonra Gençler..Olay Şudur...
Bu Resimin Kodlarıyla Oynanmış Ve Sanırım Orjinal Resimdeki Kodlarında yazması gereken Hangi Program ile motoru editlendigi gizlenmiş hangi amacla yapıldıysa artık gizlenme :)
Nerden Anladığıma Gelirse tahminimce isteyen inanır isteyen inanmaz...
Bu Google Picasa Sitesinden buldugum aynı resimin kodlarına baktıgım zaman Photoshop 3.0 8BIM yazısını görüyoruz.. Kanımca Bu Bir PhotoShop harikalarından bir kaçı :)
Örneğin Not defteri ile verdigim adresteki resmi bilgisayarınıza kaydetip not defteri ile birlikte aç yapıp bakın ? aynı bu şekilde görüceniz :)
Ben bu kadar araştırabildim... :) benim araştırmam sonucu Photoshop 3.0 8BIM ile Motorun baştan yaratıldıgı kanısı vardım gerisi size kalmış :)