Merhaba Arkadaslar, atı radeon 4850 1 gb ekran kartım var, drıver yuklerken, surucu dosyası bulunamadı .ınf dıye bısey cıkıyor tamam dedıkten sonra yukleme devam edıyor, sonra yukleme bıtıkten sonra kurulum sırasında hatalar olustu dıyor. masaustunde sag tıklayıp catalyst kontroll secenegını tıklıyorum acılmıyor. sorun ne olabılır acaba? isletım sıstemı Win7 32 bit
yükleme Sorunu atı 4850
hocam daha onceden bole bır sorunum yoktu, eskı ekran kartım olan ati x550 taktım 256 mb taktım 4-5gun kullandım onun dırverını de ınternetten ındırdım yukledım aynı sorun oladada oldu, sonra cıkarıp atı 4850 1 gb ekran kartımı taktım drıverlerını de kendı sıtesınden son surumunu yukledım kurdum sonra oyle bır hata verıyor ıste
Aynı sorunu yaşayan birisi sorunu bu şekilde halletmiş.
http://www.pckoloji.com/ekran-ka ... unamadi-hatasi.html
hocam senın dedıgım sekılde yanı vermıs oldugun lınk dekı uygulamayı yaptım duzeldı gibi, yenıden drıverı yukleyınce aynı sorunu verdi, sımdı komple sıldım drıverlerı sonra cd den yukleme yaptım suan sorun yok, son surum drıverını yukleyınce ınsallah yapmaz sorun, cevap verıp ılgınendıgınız ıcın tesekkur ederim..
İşletim sistemini yeniden yüklemeni öneririm gerekli dosyaları bulamıyor sanırım bi çok driver denemişsen bu tür sorunla karşılaşabilirsin driver dosyaları çakışıyordur onun çözümü ise formattan geçiyor eğer sistem geri yükleme yapıyım kurtarırım diye düşünüyorsan malesef amacına ulaşamıyabilirsin sistem geri yüklemede hiç bi değişiklik olmaz bi windows temin et at formatı gitsin veya özellikler/ekran çözünürlüğü/gelişmiş ayarlar/bağdaştırıcı ya bak HD4850 series dite tanımışsa bilgisayarın driverları silip o şekide kullanabilirsin