Yüksek çözünürlükte fotoğraf çekebilen Webcam programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yüksek Çözünürlük
Yüksek çözünürlükte fotoğraf çekebilen Webcam ın programı diye bir tabiri ben kabul etmiyorum. Webcam hassasiyeti ne kadar iyiyse yani ne kadar çözünürlikte,karanlık ortam ise aydınlata varmı yokmu gibi bir çok etken var bunlar ne kadar iyise o kadar iyi fotograf çekebilirsin..
Özet olarak: program fotografı çekmede yardımcı olabilir ama kalitesi birinci derecede kullnadığın webcamdedir.
Webcam ım zaten 6MP yoksa bu konuyu açmazdım
? sorun ne o zaman webcamdan fotografını çekebilirsin ?
içindeki cd den çıkan program 4MPye kadar destekliyo onun için arıyorum, böyle bir program bilmiyorsan bir şey yazmana gerek yok!!!
Arkadaşım hangi marka vs webcam kullanıyorsan o markanın websitesine gideceksin oradan bir araştırma yapman lazım. Mutlaka desteği vardır. yoksa satılmazdı.
senin şuanda yaptığın samanlıkta iğne aramaya benziyor.
Marka modeli nedir. onunla birlikte gelen yazılım nedir bu gibi sorulara yanıt verebilirmisin ?
Arkadaşım 6MP'lık webcam olmaz yada ben ıc duymadım.Senınkı buyuk ıhtımal ınterpolasyonla fotoyu 6mp cekıyordur.Buda cok net sonuclar vermez.Bence hıc heveslenme