Lütfen Açıklamalarınızıda Bekliyorum. Teşekkürler...
Yüksek FPS Oyunları İçin Hangisi Sizce
Neye göre kardeşşş.... P4 3.0 işlemci + 1 GB RAM + 5400rpm harddisk + 256mb ekran kartı gibi bir konfügirasyonda tabiki XP . İ7 980X + 256 GB SSD + 12 GB DDR3 1600Mhz RAM + GTX590 Quad SLI gibi bir konfigirsayon içinde tabiki Windows 7 Ultimate 64-bit...
Win7 Ultimate takıntınız nedir ya? Pardon da herkes o kadar kazanamıyor. 300-350TL işletim sistemine vermek insanın içine oturur. Win7 Home Premium 64bit daha iyi bir seçim hem fiyatı uygun (200TL civarında)... 32bit işletim sistemi oyunlarda verim alınmaz. ram 3.25GB'a takılır kalır. Güncel oyunlar 2-3GB rami tek başına kullanabildiklerini düşünürsek 32bit bitmiştir. Oyun oynayacak adamda sistem vardır win7 64bit yükler keyfine bakar :)
Win7 Ultimate takıntınız nedir ya? Pardon da herkes o kadar kazanamıyor. 300-350TL işletim sistemine vermek insanın içine oturur. Win7 Home Premium 64bit daha iyi bir seçim hem fiyatı uygun (200TL civarında)... 32bit işletim sistemi oyunlarda verim alınmaz. ram 3.25GB'a takılır kalır. Güncel oyunlar 2-3GB rami tek başına kullanabildiklerini düşünürsek 32bit bitmiştir. Oyun oynayacak adamda sistem vardır win7 64bit yükler keyfine bakar :)şaka yapıyorsun dimi :D ben 300 kere rahat format attım bi kere bile para vermedim :D 98 xp vista w7 hepsinden kullandım :D kimsede paara vermiyor zaten sadece rsmi dairelerde zorunlu o
şaka yapıyorsun dimi :D ben 300 kere rahat format attım bi kere bile para vermedim :D 98 xp vista w7 hepsinden kullandım :D kimsede paara vermiyor zaten sadece rsmi dairelerde zorunluZAAAAAAAAA. Ben aldım valla Win7 Premium lisans x64. Süper de ha. Windows XP'nin x86'sı zaten öldü. Win7 x64.
Win 7 olsun çamurdan olsun. :)
win7 en rahat 64bit olmasıda 3.25 gbden büyük ramleri desteklemesi için tamam işte bukadar zaten torrent sitelerinden hemen indiriyosun bide loaderle tamamdır