monitör:22" widescreen Samsung SyncMaster 226BW
işlemci:DualCore Intel Core 2 Duo E6420,2,13 GHz 1600 MHz (8 x 200)
anakart:Gigabyte GA-945GZM-S2
ram:1024 MB (DDR2-667)
ekran kartı:NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB)
ses kartı:Creative SB Live! 5.1 Sound Card
harddisk:SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
sürücü:LG DVD-CD-RW
us robotics 4 port modem
creative 2+1 ses sitemi
web cam
klavye mouse
2 ay önce aldım oldukça iyi bi pc ve monitör.yurt dışına yerleşeceğimden dolayı satıyorum. fiyat:1100ytl uygun laptop takasları olabilir.
yurt dışı nedeni ile
Parca parca satıyor musun?
parça parça satıyorsan monitöre ve ses kartına talibim...
Aha talip cogaldi.Kesin satar artık parca parca
Adam ilanı vermiş donup bakmıyor nasıl iş.Buranın 2. el kısmı ondan gelişmiyor.İlanı verdi cekti gitti.
Neyse birader gelince parca parca satış yaparsan beni ekle.Sana daha karlıya gelir:
ufuksAdam ilanı vermiş donup bakmıyor nasıl iş.Buranın 2. el kısmı ondan gelişmiyor.İlanı verdi cekti gitti.bencede haklısın konuyu açıyolar sonra kayıplara karışıyolar....
kusura bakmayın bugün giremedim. parça parça satmıyorm bunun için zamanım yok. toplu halde vermeyi düşünüyorm
longcafekusura bakmayın bugün giremedim. parça parça satmıyorm bunun için zamanım yok. toplu halde vermeyi düşünüO şekilde satman zor olur.Parça para satarsan hem daha karlı olur hemde cabucak elinden cıkarırsın.Malum kimse cıkarıp 1100ytl veremez.
parça ihtiyacı diil pc ihtiyacı olan kişiler verir.toplu halde indirim yapılacaktır.
Bu şekilde satılmaycak kanımca.Parca parca dusun.Zaten fiyatta yuksek.
ufuk arkadaşım 1 kere söledin bende cevabımı verdim 2. ye gerek yok. mal benim parça parça satmıyorm uğraşıcak zamanım yok. fiyatımda yukarıda yazıyo. yeterlidir bu açıklama sanırım.
peki diyelimki aldık ben sana parayı sende bana parçaları nasıl verecen
nası nasıl vericen buluşucaz biyerde takas edicez.
hocam ozele cevap vermiyorsun ki yada nete mi girmiyon