Türkiye'nin ilk ve tek ücretsiz yurt reklamı verme ve yurt arama servisi. Bu bir amme hizmetidir...
MErhaba arkadaşlarım .... Üzerinde çalışmış olduğum sitemin bir kısmını bitirdim...
Sitenin yapılma amacı::
Öğrencileri ve yurt sahiplerini ücretsiz ve kolay , hızlı bir şekilde buluşturmaktır.
Siteme yurt sahipleri üye olarak ( tamama ücretsiz ) yurtlarını ve özelliklerini, resimleri her türlü bilgilerini ekleyerek yurtlarını sisteme kayıt etmiş olacaklar.
Siteye giren bir öğrenci de yurt ararken kolayca istediği şehirdeki yurtları ve bilgilerini önceden görmüş olacaklar.
Böyle bir site yaparak güzel bir hizmet verebileceğimi düşündüm sizinde yorumlarınızı ve site hakkındaki yorumlarınızı daha neler eklenebilir eksiklikler nelerdir bunları yazmanızı diler getirmenizi istiyorum...
yurtbulucu.com Yeni sitem
Tek kelimeyle mükkemmel bir fikir.Ben de geçen yaz baya bir uğraşmıştım bu yurt kunusunda.Dersler başlamadan 5 gün önce bir yurda yerleşebildim.O zamanlar ÖSS'den daha fazla stres yaşamıştım valla...
Üniversite adaylarına mükemmel bir kaynak olur bu site.Ben de Chip Online'daki blogumda üniversiteler hakkında bir yazı yayınlayacağım ve sitenizin bağlantısı da orada olacak.Öğrencilerden epey dua alacaksınız bu site sayesinde valla.İnşallah yurt sahipleri de yeterli ilgiyi gösterirler.Sizi sonuna kadar destekleyeceğimden emin olabilirsiniz...Takdirlerimi , saygılarımı ve tebriklerimi sunar , kolaylıklar dilerim...
Bu arada üye oldum ve biraz inceleme yaptım.Sitedeki bazı linkler çalışmıyor yada o bölümler henüz içerik eklenmemiş olabilir(eğer öyleyse kusura bakmayın).Site genel olarak iyi görünüyor.Sitenin ana ekranı sürekli tekrar yüklenmiyor sadece istenen kısım yükleniyor ve bu da önemli oranda zaman tasarrufu sağlıyor.Bu yönden beğendim.Sitede forum bölümü var mı?Ben göremedim de...Eğer bir forum bölümü açılırsa üyeler kendi yurtları hakkında daha detaylı ve yurt sahiplerine göre daha gerçekçi bilgiler paylaşabilirler.Böyle olayları bire bir yaşadığım için yurt sahiplerine karşı büyük bir ön yargım var çünkü...Ayrıca yurtlar hakkında belirtilmemiş ve merak edilen sorular varsa bu kısımda sorulabilir ve yanıtlanabilir...
Tek kelimeyle mükkemmel bir fikir.Ben de geçen yaz baya bir uğraşmıştım bu yurt kunusunda.Dersler başlamadan 5 gün önce bir yurda yerleşebildim.O zamanlar ÖSS'den daha fazla stres yaşamıştım valla...Bu denli ilgilenmenizden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim. Sitemiz şu anda bir beta sürümü gibidir. Sürekli olarak ben güncellemeler ve yenilikler yapaıyorum . Evet sitemizde hala bazı linkler çalışmıyor. Çünkü şu an onların sayfalarını tasarlıyorum ve hala gerekli bilgi ve materyaller toplamakla uğraşıyorum.Üniversite adaylarına mükemmel bir kaynak olur bu site.Ben de Chip Online'daki blogumda üniversiteler hakkında bir yazı yayınlayacağım ve sitenizin bağlantısı da orada olacak.Öğrencilerden epey dua alacaksınız bu site sayesinde valla.İnşallah yurt sahipleri de yeterli ilgiyi gösterirler.Sizi sonuna kadar destekleyeceğimden emin olabilirsiniz...Takdirlerimi , saygılarımı ve tebriklerimi sunar , kolaylıklar dilerim...
Bu arada üye oldum ve biraz inceleme yaptım.Sitedeki bazı linkler çalışmıyor yada o bölümler henüz içerik eklenmemiş olabilir(eğer öyleyse kusura bakmayın).Site genel olarak iyi görünüyor.Sitenin ana ekranı sürekli tekrar yüklenmiyor sadece istenen kısım yükleniyor ve bu da önemli oranda zaman tasarrufu sağlıyor.Bu yönden beğendim.Sitede forum bölümü var mı?Ben göremedim de...Eğer bir forum bölümü açılırsa üyeler kendi yurtları hakkında daha detaylı ve yurt sahiplerine göre daha gerçekçi bilgiler paylaşabilirler.Böyle olayları bire bir yaşadığım için yurt sahiplerine karşı büyük bir ön yargım var çünkü...Ayrıca yurtlar hakkında belirtilmemiş ve merak edilen sorular varsa bu kısımda sorulabilir ve yanıtlanabilir...
Sitemizde şu an için bir FORUM sayfası yok açmayı kesinlikle düşünüyorum. Fakat şu anda öğrencilerin yurtlara yorum yapabileceği yerler var . Üye olan insanlar yurtların ayrıntılı sayfalarına giderek oradan yorumlarını ekliyebiliyorlar ve yorumları görebiliyorlar.
Örnek olması açısından Sakarya veya Konya ki yurtları veya Yurt adı kısmını boş bırakarak bütün yurtları şu an için görebilirsiniz. Gelen yurtların ayrıntılı sayfasından Yorumlarınızı ekleyebilir. ve okuyabilirsiniz.
Bana sunduğunuz fikirler çok hoşuma gittir açıkçası ilginizden çok memnun oldum. Desteklediğiniz için de çok teşekkür ederim ... Sizlere her zaman ve her zaman ihtiyacımız var . Allah yolunuzu açık etsin .
Fikirlerinizi , desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...Son Düzenleme: hsnhsynisler ~ 27 Nisan 2010 18:53
Sizi neden destekliyorum?Çünkü ben çok uğraştım bu yurt meseleleriyle ve gerçekten rezil rüsva oldum ilk defa geldiğim bir şehrin sokaklarında ve caddelerinde...Bu sıkıntıyı başta kardeşim olmak üzere kimsenin bir daha yaşamasını istemiyorum ve işte bu yüzden sonuna kadar arkanızdayım...