%90 sıkıştıma yapan program testi sonucları

mustafa2116
26-10-2009, 01:10   |  #1  
mustafa2116 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Alıntı: qokan92  
KGB Archiver yüksek oranda sıkıştırmagücüne sahip olan bir arşivlemeyazılımıdır. Diğer arşivleme yazılımlarıolan winzip , winrar , 7-zipprogramlarından daha iyi sonuçlarüretebilmektedir. Aynı zamanda başkayazılımlar tarafından arşivlenendosyalarıda açabilmektedir. NetFramework 2.0 ile beraber çalışır.

Yükseksıkıştırma oranına sahiptir.Diğer sıkıştırma yazılımlarına oranla %8daha hızlı işlem yapar.Kurulum hazırlanabilirLinux altında wineyazılımı ile beraber çalıştırılabilirMinimum 1.5 Ghz ve 256 Ram deçalışırFarklı formatlarda sıkıştırma yapabilir.Kullanımı gayet basittir.
ARKADASLARTABİ WİNDOWS MEDİA DOSYALARINDA VEYA SETUP DOSYLARINDA DİĞER PROGRAMLARGİBİ ÇALISIR ANCAK İDDALI OLDUĞU BİR TARAFI VAR OYUNLAR KULLANILANDOSYA TÜRLERİ O DOSYA TÜRLERİNİ KÜÇÜLTMEKTE UZMAN DİYEBİLİRİZ.
aYRICA bendeki age of empire oyunu kurulu olacak tabi onu kgb ile sıkıstırdıgımda oyun bouytu 2.gb dan 460 mb a kadar indi
Sıkıştırma Test Sonuçları
3000 kblık bir dosyanın sıkıştırma sonraki sonuçları;

Program --------------- Sonuç
Winzip  --------------- 966 KB
CAB     --------------- 844 KB
7zip    --------------- 800 KB
Rar     --------------- 737 KB
KGB     --------------- 601 KB http://downloads.sourceforge.net ... msi?use_mirror=osdn

TAMAMEN ÜCRETSİZ

yapıan test  sonucunda
İlk başta virüs ve benzeri alanda dikkatli olmak için test ettim
test sonucu virüse rastlamadım şimdilik yada asla  olarak virüs yok nett le ilgilenmiyor program
yanı sıra sisitemde bir hatayada neden olmadı

33 m lik bir dosya ile test ettim
 33 m lik dosyayı sıkıştırması 1 saat aldı === Çok kötü bir hıza sahip
33 m lik dosyayı 23.7 m oranında küçültü ama bu süreç içindede sistemi kastı.
sisitem sanki bir klasör sisiteminde giriyor rar zip gibi arşivleri açarken aynı zmanada kendi için kgb adlı kendi arşivinide  rahat açıyor.
arşiv yapmak sitediğiniz dosya üzeirnde sağtık yapıp ikinci sekmeyi işaretleyin hepsi bu.
Arşivleme seceneklerinde rar arşivi yok ancak kodlama değişiklikleri mevcut farklı algoritmalrda farklı boyutlarda arşiw yapabilmektesiniz.

şimdilik testlerde bir arıza görmedim ama kullanılacak bir programda olduğunu sanmıyorum.
Dili İngilizce

OSMAN BAĞÇEVAN
26-10-2009, 15:55   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

tamamen ücretsizse güzel gerçekten..

ama ne kadarda güzel olsa ,  insan alıştığını kullanıyor : )