ZAMAN SiZiN, KONTROLÜ DE! (DİJİTURK PLUS)

Koray Kocaman
01-01-2008, 21:15   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004


Durdurun hayatı, anı yakalayın. Geri alın heyecanı bir daha yaşayın, ileri alın favori sahnelerinize odaklanın. Üstelik tüm bunları oturduğunuz yerden, bir kaç tuşa basarak kolayca yapın.

Canınız neyi daha sonra tekrar seyretmek isterse onu kaydeden tivi DIGITURK PLUS ile hiçbir şeyi kaçırmayın...

DIGITURK PLUS’ın PVR (Personal Video Recorder) özelliği nedir?

DIGITURK PLUS, hard disk içeren bir kayıt cihazıdır. Bir kanalı izlerken istediğiniz zaman yayını durdurabilir, kaydedebilir, izlemeye başladığınız ana kadar geri sarabilir, kaldığınız yerden devam edebilir ve normal yayın akışına geri dönebilirsiniz.


DIGITURK PLUS neden var?

Canlı yayınları izlerken içeriği kaydetmeniz,
Canlı yayını durdurmanız, geri almanız, kaldığınız yerden devam etmeniz,
Elektronik Program Rehberi’nden 7 günlük program akışına ulaşabilmeniz,
Elektronik Program Rehberi’nden programları işaretleyip kaydetmeniz,
Bir program izlerken başka bir programı kaydetmeniz,
İki farklı programı aynı anda kaydetmeniz,
Dizilerin tüm bölümlerini tek tuşla kaydetmeniz için var.
Kısaca DIGITURK PLUS; gerçek TV keyfini, istediğiniz an, istediğiniz kadar yaşamanız için var.

DIGITURK PLUS'ı Nasıl Kullanacağım.?

DIGITURK PLUS’ın basit bir kullanıma sahip menüsü, üzerindeki "kayıt, oynat, durdur, geri al, ileri al, dondur" tuşları ile çok kolay kullanacağınız şekilde tasarlanmıştır.

"Zaman öteleme" özelliği ile kumanda üzerindeki bir tuşa basarak görüntüyü durdurabilir, programı kaydetmeye başlayabilir, başka bir tuşa basarak programa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Böylece tek bir saniye bile kaçırmamış olursunuz.

DIGITURK PLUS’ınızın PVR Özelliği ile Hayatınızı Nasıl Kolaylaştıracaksınız?

Televizyonda beğendiğiniz bir yayını izlerken kaydetmek istediğiniz anda "record" tuşuna basarak kaydı başlatabilirsiniz.
Bir yayını kaydederken, bir başka kanalı da aynı zamanda izleyebilirsiniz.
İki ayrı kanalı aynı anda kaydedebilirsiniz. Üstelik Kayıt sırasında kaydetmekte olduğunuz kanallardan birini veya önceden kaydettiğiniz herhangi bir programı PVR arşivinizden seçip izleyebilirsiniz.
Kaydettiğiniz videoyu aktif bir biçimde kontrol edebilirsiniz. Kayıtlarınızı farklı hızlarda ileri / geri sarabilir, dondurabilir ve yavaş çekimde izleyebilirsiniz.
Yenilenmiş elektronik yayın rehberi (EPG) ile DIGITURK’teki kanalların bir haftalık yayın akışlarını görebilir, istediğiniz programlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Rehberi incelerken izlediğiniz son kanalı sol üst köşede takip etmeye devam edebilirsiniz. DIGITURK PLUS’ınızla rehberden istediğiniz programı seçip tek tuşla kayıt için programlayabilirsiniz.
Televizyonda düzenli olarak izlediğiniz programları (Diziler, Show Programları) DIGITURK PLUS’ınızla rehberden seçerek kaydedebilirsiniz.
DIGITURK PLUS’ınızla kaydettiğiniz yayınlarda, Push VOD hizmetimizde ve
7 günlük yayın akışında içerik adına, oyunculara, yönetmenlere, temaya veya yaş sınırı seviyesine göre detaylı arama yapabilirsiniz. Arama sonuçları listesinde istediğiniz içeriği seçerek, kayıtlı içerik ise izleyebilir / Push VOD film ise satın alabilir / yayın akışında olan bir içerik ise kayıt için programlayabilirsiniz.
Evinizde yokken dünyanın neresinde olursanız olun SMS atarak veya web uygulamamızdan (web uygulaması en kısa zamanda hayata geçirilecektir, ayrıntıları www.digiturk.com.tr adresinden takip edebilirsiniz) yayın akışından dilediğiniz içeriği DIGITURK PLUS’ınıza kayıt edilmesini sağlayabilirsiniz.
Bu fonksiyonların bir kısmı DIGITURK tarafından yapılacak yazılım güncellemeleri ile zaman içinde kutunuza yüklenmeye devam edecektir. DIGITURK Plus’ı ilk kullanmaya başladığınızda burada yer alan fonksiyonların bir kısmı desteklenmiyor olabilir.

DIGITURK PLUS GÜNCEL FONKSİYONLAR

Bir yayını izlerken yayını durdurabilir, geri alabilir ve normal yayın akışına geri dönebilirsiniz.
DIGITURK PLUS’ınızla bir kanalı izlerken istediğiniz zaman yayını dondur tuşuyla dondurabilir o kanalı izlemeye başladığınız ana kadar geri al tuşuyla geri alabilir, kaldığınız yerden oynat tuşuyla devam edebilir ve normal yayın akışına durdur tuşuyla geri dönebilirsiniz.

Canlı yayını izlerken kaydetme
Bir yayını izlerken kaydetmek istediğiniz anda kaydet tuşuna basarak kaydı başlatabilirsiniz.
Bir kanalı izlerken diğer bir kanalı kaydetme
Bir yayını kaydederken başka bir yayını izleyebilirsiniz.
Kaydettiğiniz videoyu aktif bir biçimde kontrol edebilme
Kayıtlı içeriğinizi izlerken DIGITURK PLUS ile aktif bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Kayıtlarınızı farklı hızlarda ileri/geri sarabilir, dondurabilir ve yavaş çekimde izleyebilirsiniz.
Gelişmiş yayın akışı listesi ve kayıt
E-Rehber ile DIGITURK’teki kanalların bir haftalık yayın akışlarını görebilir, istediğiniz programlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Rehberi incelerken izlediğiniz son kanalı sol üst köşede görebilirsiniz. DIGITURK PLUS’ınızla rehberden istediğiniz programı seçip kayıt tuşuyla programlayabilirsiniz.

DIGITURK PLUS’INIZLA DAHA SONRA AKTİF OLACAK FONKSİYONLAR


İki kanalı aynı anda kaydetme

DIGITURK PLUS’ınızla 2 farklı yayını aynı anda kaydedebilirsiniz. Kayıt sırasında kaydetmekte olduğunuz kanallardan birini ya da önceden kaydettiğiniz herhangi bir programı arşivinizden seçip izleyebilirsiniz.

Tekrarlı program kaydetme
(Series-link)

Düzenli olarak izlediğiniz ve DIGITURK tarafından dizi olarak tanımlanmış programları (dizi, show programları gibi) DIGITURK PLUS’ınızla
E-Rehber’den bir kez tanımlayarak her bölümün otomatik olarak kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Detaylı arama

DIGITURK PLUS’ınızla kaydettiğiniz yayınlarda, Seç-İzle hizmetimizde ve 7 günlük yayın akışında içerik adına, oyunculara, yönetmenlere, temaya ya da yaş sınırı seviyesine göre detaylı arama yapabilirsiniz. Arama sonuçları listesinde istediğiniz içeriği seçerek, kayıtlı içerik ise izleyebilir, Seç-İzle film ise satın alabilir, yayın akışında olan bir içerik ise kayıt için programlayabilirsiniz.

Uzaktan kaydetme

Kaydetmeyi istediğiniz programı evde olmadığınız zamanlarda cep telefonunuzdan kısa mesaj ile veya www.digiturkplus.com.tr adresinden komut vererek kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.


UYARILAR

• Kutunuzun 250GB hard diski oldundan herhangi bir kutuya göre daha fazla ısınacaktır. Bu nedenle havalandırma delikleri açık kalacak şekilde yerleştiriniz.

• Kutu ve kart eşlenmiştir, kartı başka kutularda kullanamazsınız.

• Bu fonksiyonların bir kısmı DIGITURK tarafından yazılım güncellemeleri ile zaman içinde kutunuza yüklenmeye devam edecektir. DIGITURK PLUS’ı ilk aldığınızda burada yer alan fonksiyonların bir kısmı desteklenmiyor olabilir.

• Kutunuzu kullanmaya başlamadan önce Ayarlar/Kurulum/Yeni Yazılım Ara menüsünden yazılım yükleyiniz. Aksi takdirde kutu ilk kez yazılım yüklediğinde kayıtlarınız silinebilir. Kutunuzun yeni yazılım, E-Rehber bilgisi, Seç-İzle içerikleri yükleyebilmesi için kutuyu kullanmadığınız zamanlarda “Standby” yani Kırmızı ışık yanar konumda bırakınız.

• Seç-İzle ve İzle-Öde servislerinden içerik satınalmada sorun yaşamamak için mutlaka kutunuzun telefon bağlantısını yapınız ve telefon hattına bağlı kalmasını sağlayınız.

• Kutunuz iki yıl garantilidir. Herhangi bir arıza ile karşılaşmanız durumunda
(0212) 473 73 73 numaralı telefonla ulaşacağınız Müşteri Hizmetleri’mize bilgi verip yetkili teknik servisinizin yönlendirmesini talep ediniz. Kutunun arızasının yerinde giderilememesi durumunda tamir merkezine gönderilerek tamir edilmesi sağlanacaktır. Bu süre zarfında yayın almaya devam edebilmeniz için yetkili teknik servisiniz evinize kaydetme özelliği olmayan standart DIGITURK kutusu bağlayacaktır.

DİJİTURK PLUS HD Teknolojisi

GÖRÜNTÜ SiZiN, GERÇEKLER DE!

Evinizde bambaşka bir deneyime hazırlanın. Hayata yeni ve gerçekçi bir pencereden bakın. Gördüklerinizin canlılığına kendinizi kaptırın. Canınız o anda ne seyretmek isterse onu en net gösteren tivi DIGITURK PLUS ile gerçek görüntü ve ses kalitesini her an yakalayın...

HD teknolojisi nedir?

HD teknolojisi, TV yayıncılığında izleyicilerin evine kaliteli görüntü ve sesi iletmenin son noktasıdır. HD’deki 4 kat fazla ekran / pixel sayısıyla tüm hareket ayrıntılarını yakalayabilirsiniz.

HD teknolojisi neden var?

Resimlerdeki pixel sayısını artırarak daha iyi çözünürlük ve hareket ayrıntısı sunmak,
Görüntünün gerçek hayattaki görüntüye daha çok yaklaştırmak,
Görüş açısını genişletmek (16:9 formatı),
5+1 Dolby Digital ses kalitesine ulaşmak için var.
Kısaca HD; gerçek televizyon keyfini, gerçek görüntülerle yaşamanız için var.
HD yayınları nasıl izleyebilirim?

HD kalitesindeki yayınlara ulaşmanın 3 koşulu vardır:

Havadaki yayın. Turkcell Super Lig ve Fortis Türkiye Kupasında 3 büyükler İstanbul maçları HD olarak şu anda ticari üyelerimizde, çok yakın zamanda da bireysel üyelerimizin hizmetinde olacak. Önümüzdeki kısa dönemde, Digiturk’un başka kanalları da (başta Moviemax ve National Geographic olmak üzere) HD yayın kalitesine ulaştırılarak, HD kanal portfoyü genişletilecektir.
HD yayını alabilen receiver: Digiturk Plus sayesinde Digiturk’un HD yayınlardan faydalanabilirsiniz
HD READY TV. Yayın ve receiver’ın yanı sıra televizyonunuzun da HD uyumlu olması gerekmektedir. Televizyonların üzerindeki HD READY logosu, HD yayınları alabilme ve televizyon ekranına tam anlamıyla aktarabilme kapasitesinin olduğunu belirten bir göstergedir.
Digiturk’un HD yayınları tüm dünyada en yüksek HD standardı olarak kabul edilen 1080i kalitesinde olacaktır.

DİJİTURK PLUS (VOD) ÖZELLİĞİ

ZEVK SiZiN, SEÇiM DE!

Programlanmayın! Seçimlerinizi zevkinize göre yapın. Üstelik zamanını siz belirleyin, istediğiniz an, istediğiniz yerde ara verin, sonra kaldığınız yerden devam edin.

DIGITURK PLUS’ın VOD (Video On Demand) – Seç İzle Özelliği Nedir?

Seç-İzle özelliği ile DIGITURK Salonları’nda mevcut olan "izle-öde" sistemi gelişiyor ve yenileniyor.

DIGITURK PLUS kutunuzun hard diskine yüklenmiş HD (High Definition) de dahil olmak üzere çok sayıda film arasından seçiminizi yapabilirsiniz. İstediğiniz filmi kiralayarak, 24 saat içinde istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

Seç-İzle özelliği neden var?

Bu özellik sayesinde daha çok film seçme şansınızın olması yanında, film seyretme zamanına siz kendiniz karar verirsiniz.

Seç İzle Özelliğinden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

DIGITURK PLUS’ını film kiralayabilecek ve hemen izlemeye başlayabileceksiniz. Filmlerin fragman ve özel görüntülerine (mevcutsa) kolayca ulaşabileceksiniz. Kiraladığınız filmi kiralama süresi içinde istediğiniz kadar izleyebileceksiniz. DIGITURK, bu servisle HD film seyretme önceliğini sizlere ulaştıracak.



...:::Kaynak Ve Bilgi İçin:::...
Digiturk Çağrı Merkezi :
Telefon (212) 473 73 73
E-posta Adresimiz :
info@digiturkplus.com.tr
www.digiturkplus.com.tr

uGuR.uK
10-01-2008, 16:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

bu plus olayını cok iyi yapmıs digiturk, ozellikle dizilerin otomatik olarak saatinde kaydedilmesi gercekten cok guzel olur.

ceewm
10-01-2008, 17:12   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007

sanırım türkiyede ilk hd görüntü kalitesinde yayın yapan kutu bu olucak :)

Borga-x
10-01-2008, 18:13   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Subatta lost başlasın sız benı görün... Bu aletten alayım bır tane

erdem187
10-01-2008, 18:17   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

fiyatı acayip tuzlu ama biz 3 yıllık üyeyiz bi indirim yapıyorlar eskiden digiturk üyesi olanlara....

Borga-x
10-01-2008, 18:22   |  #6  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Ben 7 yıllık üyeyim.İStiyorlarsa yapmasınlar

uGuR.uK
10-01-2008, 22:23   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Borga-x
Subatta lost başlasın sız benı görün... Bu aletten alayım bır
sırf LOST icin bile digiturk alınır walla, aynı fikirdeyim bendeBeğendim sen kaydet bi ara goruselim soraGözünü devirmiş

Koray Kocaman
11-01-2008, 18:29   |  #8  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004
elazigli
Borga-x
Subatta lost başlasın sız benı görün... Bu aletten alayım bır
sırf LOST icin bile digiturk alınır walla, aynı fikirdeyim bendeBeğendim sen kaydet bi ara goruselim soraGözünü devirmiş
Sırf LOST için değilde, diğer kanallarda HD kaydedip izlemekte zevkli olur.Cool

Borga-x
11-01-2008, 18:52   |  #9  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Hakkatten haa.. Düşünsene feci film kolleksiyonu Kahkaha O aletın HDD 250GB sanırım.Ben takarım ona 500GB Kahkaha Ohhh gelsin filmler Diziler..

Son Düzenleme: Borga-x ~ 11 Ocak 2008 18:53
erdem187
11-01-2008, 19:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

taksit falan yapıyorlarmıymış ya?

Koray Kocaman
11-01-2008, 20:32   |  #11  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004
erdem187
taksit falan yapıyorlarmıymış ya?
Yapılıyor diye biliyorum...

erdem187
11-01-2008, 20:43   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

eğer taksit yapıyorlarsa babamla görüşeyim dedim de...Gülümseme

uGuR.uK
11-01-2008, 21:52   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Borga-x
Hakkatten haa.. Düşünsene feci film kolleksiyonu Kahkaha O aletın HDD 250GB sanırım.Ben takarım ona 500GB Kahkaha Ohhh gelsin filmler Diziler..
olmadı kesmez falan alırız bide harici hdd, bikac elektronik hilesiyle taktıkmı onaGöz kırpma, alet oraya kaydeder sen usbden pcye gonerirsin babalar gibi. iyice costuk mu neGözünü devirmiş

Borga-x
12-01-2008, 00:52   |  #14  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Ehuehue Rapide veririz diziyi ohhh...Coşalım abı.. O alete WD my Book 1TB takıcan bak sen..Bak sen.. Ne dıyorum ben.. Coştum tutmayın benı

Koray Kocaman
12-01-2008, 00:57   |  #15  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004
Borga-x
Ehuehue Rapide veririz diziyi ohhh...Coşalım abı.. O alete WD my Book 1TB takıcan bak sen..Bak sen.. Ne dıyorum ben.. Coştum tutmayın benı
Aman borga abi bari sen yapma... Kahkaha

Borga-x
12-01-2008, 01:02   |  #16  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Coştum diyorum ne diyim... Kahkaha

uGuR.uK
12-01-2008, 11:40   |  #17  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

aldık gazı walla, bu saatten sora tutamazlar biziGülüş

Koray Kocaman
20-01-2008, 19:20   |  #18  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Gerçekten çok faydalı ve burada teknolojiye ne kdr yakın takip ettiğini görüyoruz.

Borga-x
21-01-2008, 08:29   |  #19  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

bu arada fıyatı hakkında bılgı vereyım. Bir kereliğe mahsus 899YTL ve fılm kayıt yapmak ıstersen de 10 YTL aylık PVR sınyal çözücü ıcın oduyorsun. Bu sınyal vasıtası ıle yayınlar HD uzerıne kayıt edılebılıyor.

uGuR.uK
21-01-2008, 16:43   |  #20  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Borga-x
bu arada fıyatı hakkında bılgı vereyım. Bir kereliğe mahsus 899YTL ve fılm kayıt yapmak ıstersen de 10 YTL aylık PVR sınyal çözücü ıcın oduyorsun. Bu sınyal vasıtası ıle yayınlar HD uzerıne kayıt edılebılıyor.
kotasız arkadaslar internetten cekmeye devam edcek gibi gozukuoBeğendim

Borga-x
21-01-2008, 16:45   |  #21  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Aylık 10 YTL bence bır sey degıl. Elinde deliler gibi HD yayın olacak düşünsene. Herbır fılm 60GB ve reklam yok arada. Bence gayet iyi. Ben onun içini açar HDD'ini 500GB yaparım Kahkaha

Koray Kocaman
21-01-2008, 19:35   |  #22  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004
Borga-x
Aylık 10 YTL bence bır sey degıl. Elinde deliler gibi HD yayın olacak düşünsene. Herbır fılm 60GB ve reklam yok arada. Bence gayet iyi. Ben onun içini açar HDD'ini 500GB yaparım Kahkaha
Onun önüne geçmişlerdir bence farklı soket yapısı kullanıyor veya Board ile eşleştirme yapıyor olabilirler Göz kırpma