arkadaşlar...bilgisayarıma internet üzerinden zenmate vpn programını indirdim beleş sürümünü kullanıyorum şimdilik memnunum isteyen forum aboneleri bilgisayarlarına programı indirebilirler..
zenmate vpn programı
arkadaşım...ikazın için sağol dosya indirirken kapalı konumuna getirmeli paralı aboneliğe şimdilik yanaşmıyom zaten beleşe alıştım...
arkadaşım...epeydir forum üzerindeki kimseden teşekkür almadım şimdi sen benim için yine teşekkür butonuna basıp sayıyı 44 üzerine yükseltirmisin forumdaşım zenmate vpn programı şahane şekilde devam ediyor paralı aboneliğe teşfik yapmak için bilgisayarıma reklamı geliyor...
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM!!!! BENİM BİLGİSAYARDA CASPERIN KENDİ ANAKARTI VAR 8 GB RAM İ7 4790 VAR BENİM SİSTEMDE GT730 VARDI SAPPHİRE READON HD 6670 ALDIM FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM EDİN PARAMIN KARŞILIĞINI ALAMIYORUM
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM!!!! BENİM BİLGİSAYARDA CASPERIN KENDİ ANAKARTI VAR 8 GB RAM İ7 4790 VAR BENİM SİSTEMDE GT730 VARDI SAPPHİRE READON HD 6670 ALDIM FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM EDİN PARAMIN KARŞILIĞINIGT 730'u tak, sistemden sürücüyü kaldır, 6670'i tak sonra onun sürücüsünü yükle.
arkadaşlar...erdem forumdaş yeni topik açacağına benim açtığım topiğe yardım mesajını yazmış...
arkadaşım...çocukmuşum gibi beni niye ikaz ediyon ha konu ha topik ney farkı var yahu kızdım sana şimdi allah aşkına benmi yanlıştayım açıklarmısın topik nedir ben konu ve topik benzer şey zannediyom heralde yanılmışım kendime yuh çekiyom sinirlendim...!!!...
arkadaşım...çocukmuşum gibi beni niye ikaz ediyon ha konu ha topik ney farkı var yahu kızdım sana şimdi allah aşkına benmi yanlıştayım açıklarmısın topik nedir ben konu ve topik benzer şey zannediyom heralde yanılmışım kendime yuh çekiyom sinirlendim...!!!...topik ingilizcesi konu türkçesi başka bir farkı yok.