Selamlar sevgili arkadaşlar diyelim internete bir dosya veya proğram upload edeceksin 200 den fazla olmuyor olsada az dosyamızda diyelim 1GB bunu nasıl partlar halinde parçalara böleceğiz Rar Veya Zip
ile saygılar sunuyorum
Zip Veya Rar ile dosyalar nasıl partlara bölünüyor
Merhaba,
Rarlayacağınız dosyaya sağ tıklayıp "Arşive Ekle" dedikten sonra Ciltlere böl byte kısmından ne kadar büyüklükte parçalara ayıracağınızı belirtip "Tamam"ı tıklayın ve Partlara bölünsün.
Tanımlı Chainsaw dosyaları küçük parçalara bölme programı
Bu program ile dosyaları istediğiniz boyutlardaki küçük parçalara bölebileceksiniz. Tek yapmanız gereken bölmek istediğiniz programı testere resminin üzerine getirmek ve istediğiniz bölüm büyüklüğünü seçmek. program ücretsiz.
Chainsaw adındaki bu program da işinize yarar.
Özellikler:
# Çok kolay kullanılan bir yapıda olması
# Kurulum gerektirmez, program sadece iki dosyadan oluşur.
# 2 GB’tan daha büyük dosyalara izin verir.
# Tüm medyalara uyabilecek önceden belirlenmiş boyutlar
# Tüm ayarlarınız kullanımlar arası kaydedilir.
# İşlem sırasında çok eğlenceli bir elektrikli testere sesi çıkıyor.
# İstediğiniz yere dosyaları çıkarabilirsiniz.
(program free versyondur)
Ahmet AltunelMerhaba,
Rarlayacağınız dosyaya sağ tıklayıp "Arşive Ekle" dedikten sonra Ciltlere böl byte kısmından ne kadar büyüklükte parçalara ayıracağınızı belirtip "Tamam"ı tıklayın ve Partlara bölünsün.
Eğer winrarın İngilizce ise aşağıdaki resime bakabilirsin...
Arkadaş 10 gb bile olsa rarı winrarla rahatça bölebilirsin. Mesela prothotype oyununu böleceksin. Dosya üzerine sağ tıla rara ekle de. En iyi de sıkıştırı seç sol altta. Sonra yine sol altta ciltlere ayıra gel 100 mb aynen yaz yada 200 mb sonra başla ben denedim yeni winrarla 2 gb oyun bödüm 100 mb 8 part tuttu. Tabiiki içerisinde ne kadar audio dosyası azsa o kadar fazla sıkıştıdığından. Ben sadece belge sıkıştırdım 2gb 8 part= 100 mb gerisini sen düşün artık