zipli dosya açmak

HPQ-User
13-06-2008, 16:49   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

batuhan19b sormuş:
selam.sayın uzman  ben fotografçıyım daha önce benim için çok önemli  olan 4 adet resmi zipleyip şifreleyerek saklamak istedim  şimdi şifreyi unuttum dosyayı açarken şifre istiyor ama malesef şifreyi unuttugum için açamıyorum bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
selam.sayın uzman  ben fotografçıyım daha önce benim için çok önemli  olan 4 adet resmi zipleyip şifreleyerek saklamak istedim  şimdi şifreyi unuttum dosyayı açarken şifre istiyor ama malesef şifreyi unuttugum için açamıyorum bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

OnnuuR
13-06-2008, 16:58   |  #2  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj

Tanıtım:
Yazılım şifresi unutulan zip uzantısındaki sıkıştırılmış dosyaların şifresinin bulunmasını sağlamaktadır. Kaybolan, şifrelenerek unutulan zip türündeki dosya veya klasörlerin şifrelerini bir kaç tıklama ile kolayca bulmaktadır.

En çok kullanılan sıkıştırma yazılımlarından Zip'i kullanmayan yoktur sanırız. Birde önemli belgeleri zip yazılımı ile sıkıştırdıktan sonra en az bir defa şifrelemeyen hemen hemen yok gibidir. Peki bu şifre ya unutulursa? İşte herkesin başına gelebilecek bu unutma olayını yazılım birkaç tıklama ile ortadan kaldırmaktadır.

İlk önce şunu belirtelim ki, yazılım bir çok dili desteklemektedir. Yazılım kurulduktan sonra seçenekler kısmından dil seçeneği Türkçeye çevrilebilmektedir. Türkçe dil desteği olması yazılımı çok kolay ve anlaşılır bir hale getirmektedir. Buna birde kullanımına çok hoş bir arayüz ekleyen yazılım, kullanıcılara yararlı ve avantajlı bir alternatif sunmaktadır. Yazılım 6 ana başlık ve 7 sekmeden meydana gelmektedir. Ana başlıklar sırasıyla; Aç, Sakla, Başla, Kes, Ölçümle
ve Çıkış seçeneklerinden oluşmaktadır. Sekmeler ise; Aralık, Uzunluk, Sözlük, Sade Yazı, Otomatik Yedekleme, Seçenek ve Gelişmiş seçeneklerinden oluşmaktadır.

Reborn91
13-06-2008, 17:02   |  #3  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

selamlar arkadaşım...
böyle bilgileri unutmamaya gayret etmelisin.. ama mademki başımıza geldi bir kere ... bu programı dene istersen..

ZIP PASS RECOVERY

OnnuuR
13-06-2008, 17:05   |  #4  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
2,675 mesaj
Reborn91
selamlar arkadaşım...
böyle bilgileri unutmamaya gayret etmelisin.. ama mademki başımıza geldi bir kere ... bu programı dene istersen..

ZIP PASS RECOVERY

Sanırım verdiğim programın ismide ZIP PASS RECOVERYKahkahaDil çıkarıyor

SaGoPa KaJMeR.
13-06-2008, 17:47   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj
Reborn91
selamlar arkadaşım...

ZIP PASS RECOVERY

Konudaki Cevapları Okumdan Cevap Vermişsin KahkahaGöz kırpma

Reborn91
13-06-2008, 17:54   |  #6  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

yok bea alakası yok.. dikkat ederseniz 2 mesaj arasında 4 dakika var.. ben bu programın linkini bulmaya uğraşırken arkadaş yazmış bile AlkışAlkış

bu arada kalbimiz birmiş arkadaşım BeğendimBeğendimBeğendim

OnnuuR
13-06-2008, 21:03   |  #7  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
2,675 mesaj
Reborn91
yok bea alakası yok.. dikkat ederseniz 2 mesaj arasında 4 dakika var.. ben bu programın linkini bulmaya uğraşırken arkadaş yazmış bile AlkışAlkış

bu arada kalbimiz birmiş arkadaşım BeğendimBeğendimBeğendim

4 dakika değilde 4 saniye varmışKahkaha
Kalbimiz birmiş katılıyorumGülümseme

batuhan19b
15-06-2008, 13:30   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekür ederim programları indirdim fakat benim dosya özelliklerinde WinRAR arşivi yazıyor haliyle dosyayı program görmüyor.programın gördügü dosya türü  WinRAR ZIP arşivi  oldugu için yine açamadım dosyayı WinRAR arşivi   dosyaları nasıl açabilirim acaba .şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler ederim.

Reborn91
15-06-2008, 13:35   |  #9  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

selamlar bunu dene birde o zaman..

batuhan19b
15-06-2008, 14:17   |  #10  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşlar çok teşekkür ederim deniyorum programları inşallah yardımınızla çözülür sorun  

OnnuuR ve rebon91 teşekkürler
rebon 91 son verdigin programı bitürlü kuramıyorum.tşkler.

batuhan19b
15-06-2008, 14:32   |  #11  
Taze Üye
3 mesaj

Reborn91 kardeş rica etsem programın çalışması hakkında bir bilgi verebilirmisin programı kurmaya çalışıyorum kurulum bitince bir pano çıkıyor herhangi bir hareket yada işlem yapılmıyor. tşkler