OoKoRaYoOaTı aLMa BeNCe ;)Hocam kusura bakmayın ama bu yanıt laf olsun torba dolsun türünden söylenmiş çok ciddiyetsiz bir cevap.
zotac 8800 gt' im bozuldu,alternatif önerirmisnz?
- 1
- 2
vogojinfakat 8800 gt den daha ucuz olması beni şüpheye düşürdü.ATİ hd4850 benim sistemime uygun düşer mi?bencede inanması çok zor ama merak ettim ekran kartının üstüne nasıl çay geldi kartı söküp temizliğini yaparkenmi ?overclock sebebiyle değil.İnanması zor ama çay geldi.
Kardeş bozulan kartını ne yaptıgını ögrenebilirmiyim...???
Erim77bencede inanması çok zor ama merak ettim ekran kartının üstüne nasıl çay geldi kartı söküp temizliğini yaparkenmi ?bence ekran kartının fanını kontrol ederken bı yandanda cay ıcıyordu.bir anda elı caya carptı ve..
the end.
4870 de 50$ indirim var onu bekle vaktin varsa
gargoylesgezginKardeş bozulan kartını ne yaptıgını ögrenebilirmiyim...???süs diye saklıyorum.Nasıl döküldü çay söylim.kasanın üzerine koyarken kupayı meğersem boşluga bırakmısım sonrada masaya carpıp yan fandan,kasanın icine boca oldu.sadece ekran kartı zarar gordu.bunada sukur
labirent gibi=) neyse nvdia al bence physx destekli bişey seç ki oyunlarda full detayı yakala atı kartlarda oyunlarda ciddi fps düşüsü war işlemcinde amd olduguna göre ati iyi gider ama nvdia dan saşma.
keeper1labirent gibi=) neyse nvdia al bence physx destekli bişey seç ki oyunlarda full detayı yakala atı kartlarda oyunlarda ciddi fps düşüsü war işlemcinde amd olduguna göre ati iyi gider ama nvdia dan saşma.physx desteklıydı eskı kartım.aman aman da bi atraksiyonunu goremedım.gta 4 farcry2 ve fallout 3 te kasma yaptı.Ati denicm bu sefer ama saol mesajın icin =)
Physx desteği her oyunda yok, Mirror's Edge'de var ve bu oyunda Physx aktif edildiğinde ati kartlarında ciddi fps düşüşleri yaşanıyor, gta4 ve farcry2 gibi oyunlarda Physx özelliği olmadığından nvıdıa gpu'lu kartın bir artısını görmemen çok doğaldır.
gts 250 1 gb fena değil.
- 1
- 2