ZOTAC GTX 275 AMP! vs. PCS+ HD4890 1GB
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
271 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Söylediklerinden hiç bişe anlamadım biraz dah açıkBen de sizin bu söylediklerinizden birşey anlamadım:
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Ben biliyorum. Fakat sizin bir yanlış bilginizi düzeltmeniz için değişik bir yöntemle, araştırarak doğrusunu öğrenmenizi sağlamaya çalışıyorum. :)
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Başka bir konuya yazdığımı buraya da yazayım:
Bu iki kart arasında HD 4670 seçilmelidir. İki kartın performansı denktir, HD 3850 eski jenerasyon bir kart olduğu için elenmelidir bana göre. Konu eski ama hortlatan arkadaşa anlatamadık bazı şeyleri, yazdığı konulara geri dönüp bakmıyor anlaşılan.Kartların performansını görmek için en güzel yöntem testlere bakmaktır. Hızlar bazen birşey ifade etmemektedir ne yazık ki, yanıltıcı olabilmektedir.
Sistemler için bit-mit değeri, bant genişliği ikinci plandadır. Önemli olan çekidektir; çekirdeğin gücü. Çekirdekle diğer bileşenler arasında yeterli haberleşme hızı varsa, ki ekran kartılarında zaten bunlar firmalar tarafından uygun şekilde belirlenmektedir, ne önemi var kaç bit olduğunun, DDRX olup olmadığının? Çekirdek zayıfsa 512 bit veri yolu ve DDR5 bellek hızı olsa ne fark eder?
Daha iyi anlamak için işlemci ve ram'le kıyas edebilirsiniz:
1. Tek çekirdekli bir işlemciniz var ve uyduğunu farz ederek DDR3 1600 MHz ram'iniz var.
2. Dört çekirdekli güçlü bir işlemciniz var DDR2 667 MHz ram'iniz var.
Hangisi daha performanslıdır?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Atı 4890'ı 3 gün kullanabildim.Tam bir işkenceydi.Daha öncede 4850 kullanıyordum burnumdan getirdi.4890'ı iade ettim,farkını verip GTX275 aldım ve çok mutluyum,arada dağlar kadar fark var.Üstelik işlemcim AMD.Kesinlikle Nvidia diyorum,yok ben servislerde gezeceğim,tak çıkar uğraşacağım diyorsanız o zaman ATI derim:)
- 1
- 2