ZyXEL'in yeni nesil modemiyle tanışın!

CHIP Online
10-04-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ZyXEL'in yeni modemi, evlerden ofislere ve oyuncalara, hız ve kontrol arayan herkese hitap ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/zyx ... -tanisin_39700.html

ZyXEL, ADSL2+ ve fiber şebekeleri üzerinden internete erişebilen, 802.11n teknolojisi ile 300 Mbps kablosuz bağlantı hızı sunan yeni nesil modemi P-660HNU-F1 ile beğeni topluyor. Birden fazla istemci cihaz barındıran mekânlara yeni bir boyut kazandıran ürün, etkileyici performansı ile kablosuz erişim gereksinimleri hızlı bir şekilde karşılıyor.


Teknoloji düşkünleri, ADSL ve fiber gibi farklı altyapıları kullanarak internete erişiyor. ADSL2+ ve fiber internet şebekeleri arasında modem ya da router değiştirmeksizin kolayca geçiş yapılabiliyor. ADSL2+ hattıyla yapılan bağlantıdan fiber veya kablolu internete geçiş, PC ve diğer ağ ürünlerinin bağlanabildiği 4 adet LAN portundan biri üzerinden gerçekleştiriliyor.


İlave donanım maliyeti oluşturmadan en verimli bağlantı imkânı


Ev ve ofis ortamlarında güvenli bir ağ oluşturmak için tasarlanan ZyXEL P-660HNU-F1, esnek kullanım sağlayan yapısı sayesinde ihtiyaca yönelik olarak farklı amaçlar için planlanabiliyor. Bu sayede fazladan donanım maliyeti oluşmazken, yüksek nitelik de en ekonomik maliyetle sağlanabiliyor.


Kullanıcı beklentilerini en üst seviyede esneklik avantajıyla karşılayan ürünün diğer gelişmiş özellikleri arasında, USB üzerinden dosya paylaşımı, Ethernet portunun FTTx olarak fiber internet veya kablo modem şebekesi üzerinden bağlanabilmesi ve 300 Mbps kablosuz erişim de yer alıyor.


Tüm Konu: ZyXEL'in yeni nesil modemiyle tanışın!

Kaynak: www.chip.com.tr