Zyxel Prestige 660HW\61 Wireless modemim var,gerçi şimdi kablo ile etherneti kullanıyorum.
önce ::
ile sonrada modemin kendi şifresi ile modeme giremiyorum,nedeni ne olabilirki?
Modem'in Şifresini değiştireyim dedim.
zyxel modeme girmek?
Belki modem resetlenmiştir birde modemin ilk şifresini dene.
modemin nasıl sifresini değistireceğin ya kullanma klavuzunda yada kurulum cd sinde bulabilirsin
Reset derken '' Hard reset''yaptınız mı ??? Yani modemin arkasındaki düğmeye basarak. Bu diğer öğeler gibi herhangi bir şifre de varsa ...kurulum noktasına getirir. Yani 1234567...Bunu kullanarak...Web arayüzüne girmeniz gerekir.
Ben de aynı marka ve model modemi kullanıyorum. İlk aldığımda bağlantıda çok sorun yaşadım.Sonra Zyxel Türkiye ile temasa geçtim. Evime kadar gelerek yardımcı oldular. Web sitesinde olmayan bir driver yüklediler. Bundan sonra sorunlar bitti.Yaklaşık bir yıldır -kablosuz- tık demeden çalışıyor.Sorununuz için Zyxel-Türkiye /Mülayim Arslan Bey ile temas etmenizi öneririm.
Saygılar,
Zyxel yeni modemlerine ip (192.168.1.1)numarasını girdikten sonra şifre yazılmış gibi görünüyor ama sen oraya 1234 yazıp gelen pencerede gelişmiş kurulum var ordan karşına gelen seçeneklerden girebilirsin ve hiç bir sorun olmadan işini halledebilirsin.