ZyXEL P-661HW Modemi Tekrarlayıcı Olarak Kullanmak

thenceforth
07-04-2009, 19:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

USR 9114 modemim var, ZyXEL P-661HW Modemi Tekrarlayıcı Olarak Kullanmak istiyorum.
Bu Konuda Bilgi Sahibi Arkadaşların Yardımı Olursa Sevinirim...

thenceforth
07-04-2009, 19:46   |  #2  
OP Taze Üye
6 mesaj

Peki USR9114 ün Repeater Özelliği Var mı?

thenceforth
07-04-2009, 21:28   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

Yardımların için teşekkür ederim. Bende WB moduyla uğraşmaktaydım:)))

laxi
21-11-2010, 17:44   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
35 mesaj

arkadaşlar ZyXEL modemi tekrarlayıcı olarak kullanmak istiyorsaız yapmanız gereken işlemler çok basit öncelikle modemin arayuz ekranında sol da bulunan ağ menüsünün altındaki yerel alan ağına gelip tekrarlayıcı yapacağınız modemin ip adresinden boş bir ip vererek  ZyXEL modeminizin ip adressini değiştiriniz sonra yine aynı menüde DHCP kısmına gelerek DHCP sunucusunu devre dışı bırakınıp kaydediniz sonra modemin kablosuz ağ ayarlarını kendinize göre ayarlayınız bu işlemler bittikten sonra modeme telnet aracılığı ile bağlanınız bilgisayarınızdan başlat çalıştır yapıp oraya cmd yazarak enter'a basınız karşınıza çıkan siyah dos ekranına telnet 192.168.1.1 ( modeme hangi ip verdiyseniz o ip yazın) sonra enter yapıp modemin erişim şifresini giriniz karşınıza eğer menüler geliyorsa menü 1 girerek bridge yes yapıp entera basıp kaydedip menü 99 la çıkış yapınız eğer menüler gelmiyor direk komut yazma satırı geliyorsa aşağıdaki komutları yazıp kaydediniz.
Sys general load
Sys general bridge on
Sys general save

Not: Modem ile ZyXEL arasına mutlaka ethernet kablosunu çekmenizi gerekmekte dir.

laxi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
mdkmdk
07-11-2013, 12:04   |  #5  
Taze Üye
19 mesaj

laxi müthişsin !

bide mesh ayarlarını söylesen (belki yanlış biliyorumdur başka wirelessden alıp lan a dağıtmak istiyorum)