ZyXEL Wireless sinyal seviyesi

alpackl
08-07-2008, 23:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce ZyXEL P-600(Chip dergisinin yılın ürünü seçtiği) serisi bir modem aldım. Kurulumunu yaptıktan sonra kablosuz bağlantıyı test ettim, ancak modemin yakınında olmama rağmen sinyal seviyesi %60 ın üzerine hiç çıkmadı. Bunun üzerine reset işlemlerini yapıp yeniden kurulum yaptım ancak sonuç değişmedi. Üstelik kablosuz şifreleme sistemi WPA-PSK olarak ayarlandığında sinyal seviyesinde zaman zaman varyasyon oluşmakta. WPA da aynı durum söz konusu deyil. Bunun üzerine müşteri hizmetlerinden teknik servise bağlanarak durumu izah ettim, oradaki arkadaşın tavsiyesiyle kurulumu yeniden gerçekleştirdik ama sonuç yine aynıydı. Buraya kadar tamam diyerek modemimin arızalı olduğunu düşündüm ve bunu teyit etmek için aynı modem i kullanan bir arkadaşımın evinde aynı denemeleri yaptım sonuç aynı ve arkadaşımın modeminde de sinyal seviyesi max. %60 seviyelerinde. Bu işlemleri yaparken 3 ayrı laptop kullandım hepsinde de aynı sinyal seviyesi mevcuttu. Acaba bu konuda bir deneyimi yada yardımcı olabilecek bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

hiko91
08-07-2008, 23:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

garantisine goturmeyı dene bence

alpackl
09-07-2008, 00:05   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

Teknik destek veren arkadaş ta aynısını söyledi ama bu en az 1 hafta internet yok demek oluyor. Yenisini alsam daha az sıkıntı çekerim.

zyxel
06-08-2008, 17:52   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

Merhaba,

Sorununuzun çözümü için lütfen;

ziyaret ediniz ya da

destek@zyxel.com.tr   
bilgi@zyxel.com.tr        

Mail adreslerinden yada,

"0212 444 11 50" Numaralı Call Center Yardım destek hattından gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Ömer Erünsal