Arkadaqşlar bu oyun içın forum açan arkadşa teşekkür etmek istiyorum çok iyi bi iş yapmış sağolsun çünkü farcry benim hayatım boyunca en çok zevk alarak oynadığım oyundur half life falan hikaye bence ne varsa farcry da var......
-------FAR CRY-------
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.SAğol dostum abartmayalım AMA OYUN SÜPPERRRR!!!!!!!!
[resim][/resim]
oyunu biraz önce bitirdim öğle 2 den beri aralıksız oynadım. oyunun sonunda Türk isimlerini görünce insan gurur duyuyor
YERLİ BROTHERS.....Gurur duymamak mümkün değil arkadaşlar....
Ne diyebilirim ki......
Şu anda FAR CRY bitiren ve de skinleri ni kullanan arkadaşar var mı????
Skin yani oyuna eklenen değişiklker... mesela oyunda ilerki bölümlerde birlikte gittiğiniz bi bayan var ..o bayan ın saç stilinin değişmesi, slahların değişmesi ,arabaların değişmesi vb. olaylar..
ya yapılırmı bu şimdi arkadaşlar ya.şimdi oynamak için içimde bir ateş yanıyo.duramıycam gidip şimdi bi tane alıcam.yalnız dönemim uzarsa ben size sorarım. : ) sağolun.eksik olmayın teşekkürler.
Yok yaw free dsotum oyun aslında ço kdandik gerçekten dandik baksana resimlere böle oyun mu olur... Sen bak derslerine ben üçüncüye bitiriyorum ve inanmassın okuldaki pc lere taşıdım...
Yaw cursed adam senin yüzünden sınıfta kalacak övme daha şu oyunuda free_x_man rahat rahat ders çalışsın...
Yaw dostum oyun dandik valla yaw baksana şu resimlere böle oyun mu olur...(Çarpılacam valla)
Gözlerine inan dostum ... gözler yalan söylemez..
Dostumuz bu resmi görünce daha çok dalacak oyuna sorumlusu cursed haberiniz olsun...
YOK BEn koymadım bu resmi kim koymuş aaaa
Ayıp hiç yakışmamış zaten oyunda hiç güzel deil...
Bende diyom ama FREE başlamıştır oynamaya şimdi bari soğutalım oyundanda adam sınıfta kalmasın....
Hakklısın dandik far cry işte yaa oynamaya değmez