ARkadaşlar sonzamanların en büyük grafik harikası olan FAR CRY huzurlarınızda 1 yıldan beri ama bakıyorum hiç önemsenmiyor...
tavsiye ederim çok güzel bir oyun..
-------FAR CRY-------
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bencede güzel bi oyun ama benimde duyduğuma göre oyun motorunu türk bi firma yapmış. Diye duydum yoksa benmi yanlış duydum...
işte o harika grafiklerin mimarı türkler yerli brothers (yerli kardeşler) gurur duydum valla....
fakat bide türkçe olsa onunda çalışmaları varmış galiba...
Bakmak isteyene bidew link... http://www.farcrygame.com/indexFlash.html#home
abi ben aldım bile paraya kıyıp far cry ıcın aldım bıseyler
Arkadaşlar bu oyun MANYAKKKKKKKK!!! DAHA NE DİYEYİM SİZE!!!!!
abi ne dicen iste harbi MANYAKKKKKK!!!! abi oyuna kendimi bı kaptırdımkı sormayın derslerı fln asmaya basladım eger bir an ewwwel bu oyunu bıtıremezsem sınıfta fln kalırım mazallah!!!!
hayat oyun değildir beyler -- dikkatli olun
YAŞASIINNN OYUNNNNNNNNNNN!!!!!!! (TAabiiki hayat oyun değildir, Kimsede oyundemedi zaten)...
Oynayanlar için: Takıldığınız bir yer olursa seve seve yardımcı olurum...
hile siteleride var, araştırın
1. ne hile sitesi anlayamadım raziel...
2. de bu oyun hile ile bitirilcek bi oyun değil hiç bi tad alamassın...
3. hileler aslında oyunları yazanların oyunları test etmek için kullandıkları kodlardır....
ARkadaşlar bu muhteşem oyunda görüntüler... inannın bi oynayım mükemmel o duyguyu yaşayın...
Kusura bakmayın ama bu resimleri sizinle paylaşmak istedim....
CURSED kardeş sen baya baya bu oyuna aşık olmuşun aga kendini fazla kaptırma bence...
Bide cursed bu oyunun bütün yamaları sen de mevcutmu bi ara yollasan bana...
Mail : eyupkork@gmail.com
ben yamasız oynuyorum ama bulurum tam adres.. eğer senin içinde uygun olursa burda da arkadaşalr katılırsa bu muhteşem oyunu multiplayerda oynayabiliriz...
Olur neden olmasın sen bu işi ayarla bizlerde katılalım yalnız katılacak olanlar yazarlar biz katılacaz diye...
tabii...