!!! Bearshare !!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
zerocool54
21-07-2005, 10:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

arkadaslar cook iyi bir P2P  yazılımı...

ben yaklasık 3 ayıd rkullanıyorum

bununla birlikte cfosspeed programını kurun ve farkı yasayın...

pişman olmayacaksınız goreceksiniz...
kaynak az ama inanın emule gibi insanı kanser etmez...
özellikle cumartesi gunleri cosuyor...

saygılarımla...

isteyen için siteye upload sansım varsa programı upload ederim..
cfosspeed ile birlikte.Kahkaha

Recep Baltaş
21-07-2005, 22:56   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

cfosspeed programı süper bir program olup amacı upload yaparken bunun downşload ı etkilemesini engellemektir.....

teyology
04-08-2005, 12:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

dosya indirmek için kullandıgım p2p programı bearshare. amma ve lakin programla birlikte adware programları da geliyor. kurulum esnasında diyor ki bunlar bunlar adware programları. bu programları da kurmazsanız ben de calısmam grev yaparım. ben yine de temziledim. fakat calıstı. temizlemesi biraz uurastırıyor. ad-aware spybot bulamadı. easycleaner ile baslangıc sekmesinden baktım. sistem baslangıcında otomatik baslayan şüpheli programları sildim. (epeyi oldu ondan dolayı sildigim programın adını hatırlamıyorum.) silmeden bu programın kurulu oldugu yeri aklıma not ettim. ve manuel olarak sildim. bir de ad aware spybot ile taradım. artık no problem.

cyclops
04-08-2005, 18:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

ya arkadaşım senin dedigin gibi bazı ekleri silinmesi filan gerekiyorsa onlar olmadan calışmam grev yaparım diosa program o bence baştan kaybetmiştir ki kaynakta az diosun emuleyi kullanamamışsın besbelli
ben 256 kbps ile 24 25 26 ile indiriyom ortalama ki kanser etmiyo kral ediyo insanı valla su an türkiye sinemasına gelecek filmlere hiç yoksa 3 ay taktım yani bizde film vizyona girmeden 3 ay önce filan ben izlemiş oluyorum filmi ki buda akıl almaz bi güzellik valla yakında türkiyede benim gibi bi sinema eleştirmeni olmıcak herhal.olay emulede bitiyor. uzun sözün kısası.

teyology
08-08-2005, 12:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

yalnız programın bedava versiyonu adware ile geliyor ve bunu bastan söylüyor. (kendisi söylüyor. diger bir cok programın yaptıgı gibi içine sinsice yerlestirmiyor.) benim söyledigim yöntem sadece bu handikapı asmanın yöntemi. yoksa ne hız olarak ne de aradıgım dosyayı bulma acısından bir problem yasamadım bugüne kadar. (e-mule'u denemedim ama hakkında cok sey de duydum. en kısa zamanda denemeyi zaten düşünüyordum. senin söylediklerinden sonra farz oldu. umarım içerisinde ad ware spyware barındırmıyordur.)