AVG gerçekten sistemi kasmıyor ama buldugu bir virüse raslamadım..bunun için de kis7 kullanıyorum memnunumm...
--- bedava --- olan en iyi virüs programı
- 1
- 2
En iyi bedava antivirüs programı bana göre Avira Antivir 9.0 işte download adresi http://download.softpedia.com/dl ... vir_personal_en.exe
Bedava olanlarin verdigi guvenlik bedava kadardir.Cunku antivirusler lisansli olanlari bile bir ise yaramiyor bunu sirketlerin kendi patronlari soyluyor eger internetin varsa bir internet sec. kullanman gerek,bunuda bedava veren varmi bilmiyorum.
Neden lisansli kullanicaz ?
1 Antivir
2 Avg
3 Bitdefender
4 Avast
5 Commodo
Neden bedava olduklarina gelince piyasada Panda, Mcafee, Kaspersy, Norton, NOd32 vs vs gibi köklü firmalara karsi antivurus cikartipda pay sahibi olamazsin o yüzden bedava versiyon ile güven kazanip parali versiyon satabilmek icin güven kazanirsin ayrica burada reklam gelirleri ve spam gelirleri var (Bosu bosuna bazilari e-mail adresi istemiyor.)
Ayrica intenet securty hikayesine gelince Commodo, Zone alarm tarzi programlar ile zaten bu Antivirusler o hale gelmis oluyor.
avira iyidir ve yanında ad-aware kullanılabilir
A_Jerusalem_Neset nod32 4Nod32 ücretli bir antivirüstür arkadaş bedava diye sormuş bende Avira diyorum
merhaba arkadaşlar bence avira intivir çok iyi tabi otomatik güncellemesinin olmamasından başka
avast: bilgisayara iyi bir koruma sağlasa da bazı işlemleri genellikle bilgisayarı zorluyor hele hele bilgisayarının donanımı düşük seviyede olursa
avg: benim için çok iyi bir antivirüs ama internet sec. sürümünde her işleme karışıyor hatta bazı programlarla çakışıp bilgisayarı berbat edebiliyor.
ali fuatmerhaba arkadaşlar bence avira intivir çok iyi tabi otomatik güncellemesinin olmamasından başkaAvgyi bende birara kullandım bazen updatelerde sorun çıkartıyor.
avast: bilgisayara iyi bir koruma sağlasa da bazı işlemleri genellikle bilgisayarı zorluyor hele hele bilgisayarının donanımı düşük seviyede olursa
avg: benim için çok iyi bir antivirüs ama internet sec. sürümünde her işleme karışıyor hatta bazı programlarla çakışıp bilgisayarı berbat edebiliyor.
Avast
Avira Antivir Premium Security Suite(6 aylık tam sürüm kampanyası var. Kampanya bitene kadar ueni kampanyası çıkmazsa, ki çıkıyor diyor kullananlar, Avira Antivir Personal Edition'dı galiba bedava sürümü. Paralı sürümüyle arasında çok fark yok diyorlar.)
Comodo Internet Security 2009
Comodo BOClean
Spybot: Search&Destroy(SDHelper, IE'ye koruma ekliyor.)
SpywareBlaster
Yukarıda sadece koruma özelliği de içerenleri yazdım.
Koruması olmayan tarama amaçlılar:
Malwarebyte's Anti-Malware(koruma modülü paralı)
Combofix
SUPERAntiSpyware(koruması paralı)
Malwarebyte's Anti-Malware ve Spybot'un ayrıntılı kullanım kılavuzlarını blogumdan bulabilirsin. (imzamda blogum)
Ayrıca flash disk autorun koruması için Panda Security'nin ücretsiz USB Vaccine diye kurulum gerektirmeyen ufacık bir yazılımı var.
ayarlarını maksimum yabınca download bile yabtırmıyor 4 yıllık kullanıcıyım daha bi yanlışını veya yanlış tanı koyduğunu görmedim karpersky
- 1
- 2