arkadaşlar bedavaen iyi virüs programı ya da 2 li kullanılabilecek virüs programları spyware ler
--- bedava --- olan en iyi virüs programı
- 1
- 2
Merhaba
Bedava olan virüs programı olarak AVG yi önerebilirim.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.Sürekli güncel tutunca hiçbir sorun olmuyor ve bilgisayarı da kasmıyor.
bende avg diyorum avast dan uzak dur
Diğer arkadaşlar çok haklı Bedava antivirüs yazılımları içinde en iyilerinden bir tanesi Avg dir ama başka bir secenek isterseniz Avira Antivir derim...:D
oba haklı avasdan biraz kaçın çünki avast trojen lerde çok zayıf kalmakta
AVG kurdum ama 1 tane bile virüs yakalamadı:S
sizin açtığınız güvenirliliğini test edin yazılarını görmedi bile:S
anladığım kadarı ile avg den pek menlun kalmadın o zaman sen en iyidi avira antivir yükle:D
merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşda bana programlar içinde en iyisinin kaspersky ve ad-aware olduğunu söyledi.neye göre değişiyor bunların iyi olduğu. bu iki programı kullanan varmı?Sizce nasıl programlar?
halkay21merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşda bana programlar içinde en iyisinin kaspersky ve ad-aware olduğunu söyledi.neye göre değişiyor bunların iyi olduğu. bu iki programı kullanan varmı?Sizce nasıl programlar?ben kullanıyorum.
bence birbiriyle uyumlu 2 müthiş güvenlik yazılımı.zaten forum içindeki diğer konular içinde önerilen muhteşem 2li bunlar :)iyi olduğu neye göre mi değişiyor?
-yapacağın virüs tarama testlerinden başarılı sonuçla geçmeli
- güncel olmalı
- sistemi yormamalı
BOOMFUNKMCSiyi olduğu neye göre mi değişiyor?halkay21merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşda bana programlar içinde en iyisinin kaspersky ve ad-aware olduğunu söyledi.neye göre değişiyor bunların iyi olduğu. bu iki programı kullanan varmı?Sizce nasıl programlar?ben kullanıyorum.
bence birbiriyle uyumlu 2 müthiş güvenlik yazılımı.zaten forum içindeki diğer konular içinde önerilen muhteşem 2li bunlar :)iyi olduğu neye göre mi değişiyor?
- güncel olmalı
- sistemi yormamalı
- güncel olmalı
- sistemi yormamalı***Galiba Yormalı diyecektin***
Bu iki ve sistem yorulmayacak !!!
Son Düzenleme: Terms ~ 04 Ekim 2007 00:04
hayır seff,doğru yazdım.sistemi yormamalı demek istedim.bu 2 lide kaspersky sezgisel tarama ile etrafı kolaçan eder :) ama ad-aware manuel devreye sokulur ve tarama yaptırılır.aynı anda çalışmadıklarından sistemin kasılmaz.
Söylediğine göre benim sistemin de kasılmaması lazım ama kasılıyor. KIS7 yukledim bir hafta dayanabildim. Herşeyi virüs zannediyor.
intelin matrix Storj arayüzünü asla açtırtmıyor ve makine epeyce bir ağırlaştı. Kaspersky nın yavaşlatmadığına ben kullanmış biri olarak inanmıyorum.
Şu an bitdefender var
ben avira derim hem kasmıyo hem kullanışlı hemde hızlı
Bit Defender Free Edition+Comodo Personal Firewall
inndir.com
nod32 3.0 kullanıyorum.bu tarama yaparken virüsleri kendi mi siliyor, ayar lazım mı?
arkadaşlar başlıkta bedava yazıyor lütfen free ve freeware programları yazalım
matrax551nod32 3.0 kullanıyorum.bu tarama yaparken virüsleri kendi mi siliyor, ayar lazım mı?nod32 3.0 suan beta olduğu için öyle bir özelliği yok ve 3.0 beta olduğu için winrar rı dosyaları temizlemez sana önerim 2.7 kullanman...3.0 daha çok yeni o yüzden bir takım eksiskleri mevcut
Quad-CoreKatılıyorum.Programların beta sürümlerini kullanmamanızı öneririm.matrax551nod32 3.0 kullanıyorum.bu tarama yaparken virüsleri kendi mi siliyor, ayar lazım mı?nod32 3.0 suan beta olduğu için öyle bir özelliği yok ve 3.0 beta olduğu için winrar rı dosyaları temizlemez sana önerim 2.7 kullanman...3.0 daha çok yeni o yüzden bir takım eksiskleri
ben kaspersky 7(30 günlük) + spyware terminator kullanıyorum. Spyware yerine ad-aware ı mı yüklesem.ne dersiniz?
Borga-xAVG
bencede avg ama arkadaş pek memlun diğil avg den ama bence avg ücretsiz antilerin içinde en kralı
Selçuk Bey'in de yazdığı gibi ''Bedava'' güvenlik programları :
AVG
Avira
Avast
Softpedia / Download gibi siteleri araştırırsan başka programlar da bulabilirsin.
Hangisi iyi ??? Bu kişisel bir karar....
Parasız etin yemeği ne kadar lezzetli olur???
- 1
- 2