...:::FIFA YA DAİR:::...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cesarion
17-06-2004, 21:52   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
153 mesaj

ea nın yapmış olduğu fifa serilerinide gitgide birşeyler eksiliyor gibi geliyor bana.tamam görüntüler baya bir gelişme gösterdi.grafiğe baya önem verdiler ama bununla orantılı olarak oynanabilirlik azaldı.bir aralar fifa serilerinde oyuncuları geçmek için şık hareketler bolca vardı.şimdi nerede.ayrıca bir fifa da rövaşata ile gol atabiliyorsun,birini atamıyorsun.birinde uzaktan gol oluyor birinde olmuyor.işte bu fifa oyunu için çok can sıkıcı bir duruma geliyor.insan biraz oynayınca hemen sıkılıyor.sizce haklı mıyım?

Swat_Man
18-06-2004, 03:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

Merhaba Bende Eskiden Çok Fifa Oynardım Hatta Makinamdan eksik etmezdim en son hızlı koşma tusu değiştikten sonra birdaha alışamadım alışmışım ''w'' tuşuna ondan sonra bıraktım.O Kadar Fifa Serisini Oynadım bseyircilere bir çare bulamadılar.resmen kartondan yapılmış veya gift şekildeki gibi bişe bence EA Buna bir şare bulmalı....
Kolay Gelsin..

ReaL_isT
20-06-2004, 15:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Fifa serisinin gitgide bişiler eksiliyo yorumuna katılamam. Tam tersine oyunda gercekcilik her yeni fifa erisinde artıyor.Belki oynanabilirliğin biraz düştüğü söylenebilir.Her cektiğiniz rövaşata gol olsaydı yada goller hep aynı şekilde atılıyo olsaydı [eski fifalardaki gibi]o zaman oyunun bi zevki olurmuydu. Nerede yapay zeka nerede gercekcilik

e_trkuz
21-06-2004, 14:31   |  #4  
Yeni Üye
41 mesaj

ben fifa hastasıydım sabah akşam 99 oaynardım 2000 çıktı oynadım 2001 çıktı oynadım 2002 bile oynadım ama bu kadar yeter bir oyun bu kadar kötü olamaz resmen rezil ettiler bence en i yi 99 süper orta sahadan gol atıyom

Swat_Man
21-06-2004, 18:27   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

ben en çok fifa world cup 2002 seviyorum...
Kolay Gelsin...