.key uzantılı dosyaları açamıyorum ne yapmam gerek acaba?sevgiler saygılar..
.key dosyası
Neyın key dosyası ama bu.Key dosyaları genelde bır programın çalışması ıcın gereken lisans anahtarıdır. Zaten açman değil o anahtarı ılgılı programa tanıtman lazım..
kaspersky 7 ve 6 nın bende iki tane aynı işletim sistemi mevcut
ikiside aynı xp home sp2 eskisinde kasper 6 yenisinde kasper 7 kurulu eski işletim sistemim her iki key dosyasınıda direk görüyor fakat yeni işletim sistemim hep listeden program seçe yönlendiriyor yani görmüyor.
hıcbır sey anlamadım.Ikı tan işletim sistemi derken neyı kastedıyorsun. ıkı tane bılgısayarın var yanı..
Key dosyası ZIP ıcındemı. Onu zıptan cıkart ve sılmeyecegın bır yere koy daha sonra hangı surum ıcınse o AV.Yi aç ve mevcut lisans anahtarını kullan de daha sonra gozat kısmından anahtarı hangı dızıne koyduysan goster program aktıflesecektır.
Yok tek pc varda iki tane aynı işletim sistemi kurulu ilk kurulu işletim sistemi key dosyasını görüyordu yani dosya tanımsız gözükmüyordu üzerinde logo vardı sanırım kayıt düzenleyicisi programının logosu yada ikonu. ben bu tanımlı key dosyasını kasperin browse kısmındaki boşluğa direk sürüklüyordum yani key dosyasını dizinine git demeden öyle lisanlıyordum fakat sonradan kurduğum işletim sistemimde key dosyası tanımsız gözüküyordu ve ben browse kısmının solundaki boşluğa sürüklediğimde eklenmiyordu sizin dediğiniz gibi browseye tıklayıp dizinden ekleyince oldu bende pek anlamadım ama kasper 7 yi 2. işletim sistemimede lisansladım sağolun esen kalın