Nokia 6600 cep telefonum var.Geçenlerde usb kızılötesi aparatı aldım.Donanımı kurdum.
Telefondan kızılötesi bağlantıyı açtığımda.Bilgisayar, nokia 6600 aralıkta mesajını veriyor.Ve ben 6600'den bilgisayara dosya yollayabiliyorum.Buraya kadar herşey mükemmel ama; aynı şekilde bilgisayardan telefona dosya göndermek istediğim zaman.
"uzaktaki bir bağlantının varolan bağlantıyı zorla kopardığını anlatmak isteyen bir hata kutusu çıkıyo".Telefonda hiçbi sorun yok.Bağlantısını da koparmıyorum ama her seferinde bu mesajı veriyor.
İşletim sistemi WinXP Pro.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
.::.Kızılötesi Sorunu.::.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hangi yazılımı kullanıyosun ve telefona ne göndermeye çalışıyosun?
buyuk ıhtımalle ya bellegın yetmıyor yada dosya cok buyuktur ve bunu cep telefonun kaldıramıyodur cok kucuk bır dosyadada aynı sorunumuı verıyor?
birde şunu dene bende de böyle sorun olmuştu ve ben halletmiştim.
sağ altta irda bağlatısı olur ona tıkla özelliklerini aç özelliklerinden gelişmişi seç ve orada irda alıcı tipi var onu sigmatel 4000 seç tamam de ondan sonra yollayacaktır yüklediğinde her zaman 4012 seçiyor ve yollama yapmıyor.
Nokia ile kızılötesi bağlanmak berbat birşeydir. Hiç tavsiye etmem...
evet manager a katılıyorum,o aparatı geri verme gibi bir olanağın varsa bunun yerine bluetooth almanı tavsiye ederim..10 metre alanla sınırlı olanlar yeterlidir ama istersen 100 metre olanlardan da alabilirsiniz.ben geçen gün aldım 100 metre 41 euro..10 metrelerde 30-40 dolar arası değişiyor..
Evet, killer isimli arkadaşımıza katılıyorum. Bluetooth genel olarak sorunsuz denebilir.
ewt blootooth çok iyi fakat her telefonda yok şimdide blootooh araç kiti tyapmiş nokia tekmoloji ilerliyo
nokia 7250i telefonum var nokiapc suite 5 kullanmaya çalışıyorum çalışıyorum diyorum çünkü ne zaman aktarım yapmaya çalışsam telefon aralık dışında diyor yardım edin:(
bence nokı anın internet sitesinden gerekli olan yazılımı kur ve bide öyle dene yazılımsız aktarım yapıyorsan bazen böyle sorunlar çıkabiliyor eğer o da olmazsa bir başka telefondan senin telefonuna bir dosya atmaya çalış eğer olmuyorsa sorun telefonundadır
"uzaktaki bir bağlantının varolan bağlantıyı zorla kopardığını anlatmak isteyen bir hata kutusu çıkıyo". benim anladadığım kadarıyla sorun bir dış etkenden kaynaklanıyor olmalı etrafında bağlantıyı koparacak bir etken ama ne olabilir?
selamlar
arkadasim senin dustugun hataya bizde dustuk ve arkadas yeni bir nokia almisti kizil otesiyle bilgisayardan bir sey gondermek istedik olmadi ama telefondan bilgisayara gonderebiliyorsun cok rahat sonra telefonu aldigimiz yeregidip bunun kizil otesinde problem vardiye adamamlara anlattik adamin cevabi
nokia ile bilgisayara veri gonderebilirsiniz ama alamazsiniz+ veri aktarimini nokia dan nokia
ya yapa bilirsiniz dedi..... anlayacagin sen aldigin mazemeyi hemen iyade etmeye bak en iyisi
LÜTFENN YARDIM EDİNN..............!!!! BENİM NOKIA 6230 TELEFONUM VAR BİLGİSAYARIMDAN BİRŞEYLER GÖNDERMEK VE ALMAK İÇİN BİR KIZIL ÖTESİ KABLOSU ALDIM. KABLOYU USB YE TAKIYORUM ÖBÜRKÜ GİRİŞİDE KIZIL ÖTESİ APARATINA TAKIYORUM VE WİNDOWS XP TANIYOR AMA SÜRÜCÜ İSTİYOR. NERDEN BULABİLİRİM YARDIM EDİN LÜTFEN!!! KIZILÖTESİNİN MARKASI KUTUNUN ÜZERİNDEKİLERİ YAZIYORUM,(IrDA WİRELESS CONNECTİON) ÜSTÜNDEDE SADECE MI 620 YAZIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN SÜRÜCÜYÜ NERDEN BULABİLİRİM... BİRDE ŞUNLAR VAR. CE REPORT NO:WT048000318 VE CE MODEL NO: KQ-IRDA6G ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER