arkadaşlar daha orta sona gidiyorum ve bugün farkettik.önde sağda beyaz saç teli:///// evhamlıyımda nedir bu böyle ya,, babamlar dedi koparma felan kısmet bilmemne nişanın o senin die:) koparırsan daha çok çıkar.atar o felan ama çok kafama takıldı.bi netlik getirin ya:///
1 ADet Saç Teli Beyazlaması??
her insanda istisnasız bir tane saç teli beyazlar çok küçük yaşlarda bile, kafaya takılcak birşey değil. kısmet mısmet batıl inanç bu arada kesersen kes fazlası gelmez o beyazların :)
her insanda istisnasız bir tane saç teli beyazlar çok küçük yaşlarda bile, kafaya takılcak birşey değil. kısmet mısmet batıl inanç bu arada kesersen kes fazlası gelmez o beyazların :)bendede var 1 tel falan ama ole kafaya takack birsey degil 25 yasında butun kafan beyazlamaz yani dalgana bak dostum ;) hem o senin kısmetin bak batıl inanc
Hem stresten oluyo, bazende genetik oluyo biyolojik bir açıklaması vardır.
hadi doktura gitmedem sifani buldun.
Bu okullarda insanları hep kenilerini düşünmeleri için eğitim veriyorlar.. Sanki yarış atıyız. 1 puan bile kardır diyorlar tamam doğru ama böyle sadece ben yapcam, ben olcam, o beni geçti vs. gibi düşünceleri üzerine öğrencilere yoğunlaşmaları çok yanlış. Yani herşey kendimiz için ve bizde bir yarış atıyız. Yok ya?!
9. sınıfta 8 kişi vardı kalan.. Öyle bir korku sardı ki beni gece gündüz ders ders ha geçcem hadi geçcem derken stress yaptık Allah'a şükür 10'a geçtimde stresim azaldı. Şimdi 4tane beyaz saç teli var. Ama Türkiye'deki eğitim sistemi beş para etmez. Hep bu yüzden saçlarımız beyazlıyor :)