herkese iyi günler.ben crysis 2 ve call of duty 4 ü online oynuyorum crysis orjinal ama call of orjinal degil.neyse bu önemli degil ben öncede 1-2 ay öncesine kadar bu oyunlarıon ikisnide full ayarda hic kasmadan sorunsuzca oynuyordum.ama simdi iki oyundada oyun tıkanıor.sesler böyle uzuyor nasıl acıklasam bu uzylı filmlerindeki konusmalar gibi bir cızırtıya bensiyor ve uzuyor aynı zamanda oyun takılıor kasarak oynuyor hem crysis te hemde cod 4 de ama önceden hic sorun olmadan full ayarda oynuyabiliyordum..
ekran kartım MSİ GTX 460 HAWK TALLON ATACK +OC
işletim sistemim Windows7 32bit...
lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek bilmiorum...
şimdiden herkese teşekkür ederim.
edit:
baslangıc olarak ekran kartım faabrika çıkışlı zaten oc li.yani hawk zaten oc birte tallon attack az sayıda üretilmis bir modeldi ve 2 kere fabrika çıkışlı oc liydi bide ben msi afterburner mi ne o programla birazdaha oc ledim.
o paylaşımlı paylaşımsız ekran kartı olayı nedir bilemiyorum birazdaha açıklarsanız sevinirim..
teşekkürler
edit 2:
en sonunda format attım.eskiden 32 bit win7 ultimate vardı simdi 64 bit win7 ulltimate yükledim (ramler 4 gb ama görümüordu simdi görünüor) hersey ii güzel ama yine bir sorun havar.olay hala devam ediyor sesler kayıyıor ve görüntü takılıor.birazdaha azaldı ama hala aynı sorun var iki oyundada...