- 1 GB DDR 400 MHZ OCZ RAM
- 3-4 AY KULLANILMIŞTIR
- KUTUSU VE FATURASI VARDIR
- SORUNSUZ VE SAĞLAMDIR
- HEM GARANTİSİ VAR HEMDE BEN GARANTİSİNİ VERİYORUM
FİYAT : 45 TL
evet çok pahalı 2gb ram sıfır 50 tl falan
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMMEM&qs=|29=2
fiyatlara bakın DDR ler için ddr2 lerle karşılaştırın
ddr ler eski nerdeys üretilmiyor onun için fiyatı yüksek olur.
Aarkadslar ben ddr2 ram satmıyorum orayada yazmısım bak DDR diye bende bılıyorum ddr2 lerın fıyatını ama 1 gb ddr ram ı 45 tl ye bul bakalım o zamn lınk ver buraya
arkadsın dedıgı gıbı link burda : http://www.vatanbilgisayar.com/p ... MMEM&qs=|29=2&k3=PC
girin bakın fiyatlara 512 mb ddr ram 52 tl zaten ...
ha bide orda 60 tl ye 1 gb ram var onu benımkıyle sakın karsılastırmayın çünkü benim
ramin markaı OCZ dir ...
Hahah Burada O Ram ' i Alcak Adam Varmı Acaba.
kusurab bakma arkadaş ama ddr ram 20-30 tl gidiyor r10 gibilerde.
evet eğer alacağınız ram ddr2 yada ddr3 ise o zaman 2 gb ram 50 tl eder ancak ama piyasada artık pek bulunmayan ve üretilmeyen ddr ram alacaksanız eğer o fiyat az bile... ben 512 mb için 40 tl verdim...
hem arkadaşlar bilmiyor gibi konuşmayın anakart ddr uyumluysa ddr2 ddr3 ramı nasıl kullansın anakartta monte bile edemezsiniz... ben ddr kullanıyorum kardeş sen nerde oturuyorsun?? bana bi söyler misin??
ben ankarada oturuyorum kardesım
musti123 sen bana 1 gb ocz markalı ramı 30 liraya bul bakım ben sana ne dıorum 2-3 aylık kullanılmıs kutusu ve faturası duruyo dıorum bu ozellıkte bu markada 30 lıraya bul sana bedava vercem tmm mı
vatan senden daha uygun : )senin okuman yazman yok mu kardesım ?
bana vatan senden uygun deyıp gecme uygun olan neyse lınk ver bakalım orda 512 mb ddr ram 52 tl ve oda stokta yok olsada degısen bseıy olmaz bendeki ram 1 gb ddr "OCZ OCZ OCZ" markalı anlamıyosan buraya yazmayacaksın tmm mı kardesım ..
senin okuman yazman yok mu kardesım ?Adam Birşey Koymuş Satmak İçin Bu Kdar Gereksiz Şeyler Yazıorsunuz Alan Alır .. Satan Satar Bilip Bilmeden Gelip Yorum Yapmayın
bana vatan senden uygun deyıp gecme uygun olan neyse lınk ver bakalım orda 512 mb ddr ram 52 tl ve oda stokta yok olsada degısen bseıy olmaz bendeki ram 1 gb ddr "OCZ OCZ OCZ" markalı anlamıyosan buraya yazmayacaksın tmm mı kardesım ..
alacak varsa bende de var kington marka 1 gb ddr 400 mhz ram 50 TL...
arkadaşlar ben 30 tl ye dün kingston 1 gb ddr 400 aldım ikinci le adam garanti verdi dükkanıda var dükkanına gittim ..