Arkadaşlar Başlığımızdaki Sorumuzu Tekrarlıyorum 1 GB Nvidia Geforce 9600GS Kaç Bit ?
Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Yorum Yaparsanız Teşekkür Ederim Saygılarımla...
http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=658
Arkadaşlar Başlığımızdaki Sorumuzu Tekrarlıyorum 1 GB Nvidia Geforce 9600GS Kaç Bit ?
Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Yorum Yaparsanız Teşekkür Ederim Saygılarımla...
http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=658
128 Bit .Sen laptopta karar kılmışsın anlaşılan.
Çok söyledik de, ısrarla yanlış seçimlere yöneliyor. Yapacak birşey yok.
Süleyman Abi Valla O senin Dediğini Bayaa Aradım Eskişehirdede Bildiğim Kadarıyla HP nin Bayiisi Yok Ve Esparktan Alsam Garanti Sorunlarını Kesilikle Yaşardım Çünkü Kargo İle Gelecek Vatan Bilgisayara'da Şu An Alamam Ailemde HPyi Al dediler Ancak Bulamadım Yoksa Senin Lafının ÜZerine Bir ŞEy Yaparmıyım Ben ?
İnternet üzerinden de alabilirsin Erhan.
2 tür 9600GSO var
1. 256 bit olup 48 SP li
2. 192 bit olup 96 sp li
süleyman Abi Şu an Sipariş Verdim Salı veya Çarşamba Eskişehre Gidip Alıcam (Şu An Mihalıçcık İlçesindeyim)
Ayrıca Abicim Hepsi Buradadan Almayı Çok düşündüm ancak 1. Kargoyla Geleceği İçin 2. İnternet Üzerinden Kredi Kartı İçin Ailemde Kredi Kartına %100 Karşı annemin 2-3 tane Kredi Kartı Var Hiçbirini Bir Kez Bile Kullanmadı Kullan Diyince Hayır Die Bağırdı Çok Yalvardım Ama Ne yazıkki :(
süleyman Abi Şu an Sipariş Verdim Salı veya Çarşamba Eskişehre Gidip Alıcam (Şu An Mihalıçcık İlçesindeyim)Hayırlısı olsun abicim. Güle güle kullan.
Ayrıca Abicim Hepsi Buradadan Almayı Çok düşündüm ancak 1. Kargoyla Geleceği İçin 2. İnternet Üzerinden Kredi Kartı İçin Ailemde Kredi Kartına %100 Karşı annemin 2-3 tane Kredi Kartı Var Hiçbirini Bir Kez Bile Kullanmadı Kullan Diyince Hayır Die Bağırdı Çok Yalvardım Ama Ne yazıkki :(
Abicim Şu An Siparişi Verdim Yani Verdi Annem Haftaya Gidip Alıcam İnşallah Senin Sözünden Caydığım için Bir sorun Olmaz Abi Valla KArgo İle Olmasa Alıcaktım Ailem Okeyledi HP Olmasını Teyzemlerin Kendileri HP Aldılar Birde Hastaneden Hedi Ettiler O da HP (Teyzem Baş Hemşire) İkisindede Ne Isı Nede Başka Bir Sorun Oldu Ve Ailemde Marka İStiyorlar Ve Okeylediler AncakKargo ile Gelmesi Ve/veya Ankarada Olması Yüzünden Böyle Oldu + Ben 2 Aydır Bu Bilgisayarı almak İçin Araştırıyorum Açıkça Söylemesi Ben asus Alıcaktım MArka Olarak Yani Bunu Da Hepsi Buradadan Alıcaktım Ailem niyeyse Kredi Kartına Ve Online Alışverişe Çok fazla Karşı hatta Bir kaç Kez Ailemle Online Alışveriş için Tartışmışımdır Yani... Ah Keşke Alabilseydim dediğini Ayrıca O senin dediğin HPnin Grafik Kartı Çok Güzeldi HD Vardı Yani... SAYGILARIMLA...
Hayırlı olsun erhan ancak keşke annene kapıda ödeme yaparız deseydin ben zamanın birinde dandik bir siteden fotoğraf makinesi aldım makine geldi açtım baktım parayı öyle verdim nette olanak çok bidahaya almadan düşün ok tekrardan hayırlı olsun.
Erhan bari şu iki modelden biriyle değiştir seçmiş olduğunu, T6400 işlemci çok kötü:
Casper CORE 2 DUO P8700-2.53GHZ-4096MB DDR2-320GB-15.4"-DVDRW-512MB 9600GS-1.3CAM-WVPRE
Casper NIRVANA CORE2 DUO T9600-2.8GHZ-4GB -400GB-15.4"-DVDRW-512MB 9600GS-2.0CAM-WVPRE
Erhan bari şu iki modelden biriyle değiştir seçmiş olduğunu, T6400 işlemci çok kötü:Erhan sanırım t6400 ile birlikte şu anda ne yazıkki ...
Casper CORE 2 DUO P8700-2.53GHZ-4096MB DDR2-320GB-15.4"-DVDRW-512MB 9600GS-1.3CAM-WVPRE
Casper NIRVANA CORE2 DUO T9600-2.8GHZ-4GB -400GB-15.4"-DVDRW-512MB 9600GS-2.0CAM-WVPRE