laptop çalışırken birden donup kalıo açıp kapatıgımda laptop calışıo ama ekran gelmıo kapatıp açıom baştan gelıo bir kaç kez mavi ekran hatası aldım 2 gün sorun yoktu acaba virüs olabilirmi napmalıyım yardımcı olurmusunuzz.... açıldııg zaman düzgün calısıo bir süre ama ummadıgım anda donuo falan
1 hafta önce aldım laptop sorun var bakarmısınz
Bilgisayarınızın ekran kartını aşırı kasıyorsunuzdur bu sebele ısınıyordur ve yanıt vermeyi kesiyordur yada bilgisayarınızda veya ekran kartında başa bir proplem vardır. Sorun oyun oynarken değilde basit kullanımlarda bile ortaya çıkıyorsa servisinizle görüşmenizi öneririm. Ayrıca her ihtimale karşı ekran kartı sürücüsünü güncelleyin (kaldırıp en son sürümünü kurun).
nerden aldım bılmıyorum ama bazı magazalarda belli bir sure ıcinde urunde sorun cıkarsa yenısı ıle degısım yapıyorlar aldıgın yere gıt degısımını ıste olmaz ısı teknık servıse ver
peki sag olun yarın götüriyim ben aldım yere o zmn yollasınlar servise aldımda 2 gün sorun yoktu ne güzeldii ama mavi ekran falan işletim sisteminden olamaz dimi w7 starter kurulu
aldığın yere götürdüğünde ilk yapacakları şey recovery..bence sen önce bi recovery yap eğer sorun devam ederse götür..götürdüğün yerede dersin ben yaptım recovery...
recovery nedir acaba acıklarmısınız ?
recovery nedir acaba acıklarmısınız ?http://non-pasaran.blogspot.com/ ... ormat-atmak_05.html
aldım yere gitttim işletim sistemi kurudlar baştann falan şuan sorun yok olursa vericem yollucaklar garantiye gidicek şuanlık bi sorun yok bakalım inş olmazda
Pc'nin ayarları ile kurcanlanmıstır overclok, bios ayarları, veya virüs'dende kaynaklanabilir ama büyük ihtimal Sıcaklıktandır:)