arkadaşlar creative 4+1 aldım ama 1 hoparlörden ses çıkmıyo.anakartım a8r-mvp .ses kartı onboard.özelliklerden 5+1 e getirdim ama yine çıkmıyo.hoparlörede sorun yok yerini değiştiriyorum bu sefer diğerinden ses çıkmıyo.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.....
1 hoparlörden ses çıkmıyo.yardımm!!!!
Hangi hoparlörden ses çıkmıyor. önmü arkamı! Ses sistemin 4+1 se neden 5+1 i kullanıyorsun. Ayrıca 5+1 yaptıktan sonra bilgisayarından ses sistemine 1 tane mi çıkışm bağladın. Eğer öyle yaptıysan bazı hoparlörlerden ses duymaman olası. Eğer SP/DIF ten çıkışı almıyorsan bir 5+1 sisteme 3 stereo çıkış bağlaman lazım.
Tam olarak nasıl bir kurul yaptığını açıklarsan sanırım yardımcı olabileceğiz.
KESİN BİR ÇÖZÜM OLMAYABİLİR ama denemekte fayda vardır.Başlat-Denetim masası-Ses,konuşma ve müzik aygıtları-Hoparlör ayarlarını değiştirin-Hoparlör ses ayarını tıkla öıkan pencerede hoparlörler var oradan az olanı yükselt.
Ana hoparlörün bağlantı noktalarını bi gözden geçirebilirsin.
önden ses çıkmıyo.5+1 yaptım çünkü seçeneklerde 4+1 yoktu.ayrıca iki çıkışa bağladım hoparlörü.ilk başta çatal taktım iki girişi de çatala taktım 3ü çalışıyodu.şimdi bir girişi direk bilgisayara birini de çatala sonra bilgisayara taktım 4 ü çalışıyo ama ,bazen gidiyo yine.arada 3 arada 4 olarak çalışlıyo.bişey anlamadım..yardımlarınız için teşekkürler
sen baya çatalandırmıssın olayı. Oncelikle ses kartınn özelliklerinden 4+1'i seçmelısın. Eger öyle bir seçenek yoksa sürücülerini güncelle.. 4+1 çıktıgında kabloları duzgun bir şeilde bağlanamlısın yoksa ya ses kartının cıkışlarını yada hoparlörlerin girişlerini yakarsın