Arkadaşlar TTNET 1Mb limitsizdeyim
ama sürekli TTNET ve diğer SS sürekli arayıp tarife değiştirmeyi ısrarla ve azimle arayıp duruyorlar
bu tarife içinde olan abone sayısını azaltarak bitirmek mi istiyorlar acaba
1 Limitsiz İnternet
Arkadaşlar TTNET 1Mb limitsizdeyimBenim de 1limitsiz, beni de 10 aydir falan her ay ariyorlar, gecen birisi herkesin otomatik olarak 8mbit'e gecirilecegini iddia etti onay isteyince yalani dustu :D inanmayin onlara, ayrica ben sahsen artik yine ararlarsa hic dinlemeden onaylamiyorum deyip telefonu suratlarina kapayacagim aynen en son sefer beni aradiklarinda sahte oyunlarini anlayip turk telekoma gidip konusucam dedigimde telefonu yuzume kapadiklari gibi.
ama sürekli TTNET ve diğer SS sürekli arayıp tarife değiştirmeyi ısrarla ve azimle arayıp duruyorlar
bu tarife içinde olan abone sayısını azaltarak bitirmek mi istiyorlar acaba
3g limitsizler çıksada kim takar ttneti dibe vurur direk telefonu iptal ederim zaten cepsiz olamıyoruz sabitten de kurtulurum oh be derim
bizim arkadaş soy sop küfür edio :D
bence geçin nasıl olsa 1 mbps adil kullanım kotası.en azından bir kaç gün 6 mbps hızda kullanırsın ben bir kaç aydır kullanıyom daha düşmedi bende 1 mbps vardı dedim nasıl olsa adil kullanım 1 mbps.ne var sadece üste 6 tl gibi bir fiyat fazla veriyon
Aynı durum benimde başımda. Ben geçmiyorum boşunada uğraşmayın deyince ttnetin müşteri temsilcisi ağzındaki baklayı çıkartdı. Söylediği " 1 mbit tarifeyi kaldırarak en düşük hızı 2 mbite çıkartıyoruz, 1 mbit şu an 512 kbit te olduğu gibi sadece 8 mbite kadar olan tarifelerde adil kullanım sınırı aşımlarında olacak. İstesenizde istemesenizde ya 8 mbite kadar tarifesine yada 2 mbit sınırsız tarifeye gemek zorundasınız" oldu. Cevabım " deveye, keçiye inatçı diyen beni görmemiş, benim sizlerle sözleşmem 1 mbit sınırsız ve onunda aylık ücreti 49 lira ben sizin gibi çirkef bir kuruma bir lira olsun daha vermek istemiyorum. Eğer başka tarifeye geçmemi istiyorsanız bunu tarifemdeki tutarı değiştirmeden yapmalısınız yada ben geçmiyorum arkadaş geçirebiliyorsanız benden onay almadan geçirin, eğer onayım olmadan geçirirseniz soluğu tüketici hakem heyetinde alırım, sözleşmemi feshedecekseniz orasıda sizin bileceğiniz iş ki bilmem biliyormusunuz bu şekilde sözleşme feshi için kurumu tazminat ödemeye mahkum eden yargıtay kararı var" oldu. İsterseniz geçmeyin daha sizi çok arar arkadaşlar dedi kapattı ancak ondan sonrada arayan soran olmadı.
Bu kadar uzun yazmamım sebebi evet ttnette de doğal olarak diğer adls servis sağlayıcılarda böyle bir durum var. Haklarınızı bilin ve mevcut tarifenizdeki tutarın sabit kalacağı taahhüt edilmeden kesinlikle tarife değişikliğine onay vermeyin. Onay vereceğiniz zamanda asla telefon üzerinden onaylamayın ben bulunduğum yerdeki ttnet şubenize giderek tarifemi değiştireceğim, lütfen şubenizi durumdan ve anlaşmamızdan bilgilendirin deyin. Şubeye gittiğinizdede sözleşmeye ücretin sabbit kalacağı şerhi koyarak (imza atacağınız yere "fatura tutarımın 49 lirayı geçmemesi serhiyle kabul ediyor ve imzalıyorum") sözleşmeyi imzalayın ve bir nüshasını alın.
Canları isterse ister geçirsinler ister 1 mbitte devam edin.
Durum ortada ama;şunu vereceğim ve sizde almak zorundasınız diyebilen bir kurum var karşımızda tekel olmasına dayanıp istediği gibi davranabiliyor.
gittiği yere kadar gitsin bakalım ne olacak
8 mbite geçtim gerçektende 1 mbitteyken internet kullanmıyormusum ha 49 tl vermişssin ha 54 6tl daha fazla verdim süper hızda internete kavuştum.Ben mennunum 25 gb kotayı aşınca 1mbite düşüyor.Eskiden 512kb idi.Zaten 1mbit teydim neden 1 mb kalayım bir anlamıyok ki.250mb bir dosyayı 90kbps ile indirmek nerde 800kpsp indirmek nerde saatlerce bekliyroum dosya inicek.Bence 8 mgbite geçin.Kampanyasıda var ilk 3 ay 25 tl ödüyorsunuz ben o kampanyadayım yine size aynı fiyata gelir emin olun.
not:kampanya değişdiğin için 6tlde kampanya değitirme ücreti eklenecek ilk ay.ilk 3 ay 25 tly geçince hattım arada sırada da olsa kopmaya başladı 54 tl öderken hiç kopmazdı buda size bir not.Bu bende böyle sizdede böyle olucagı anlamına gelmez belkide bizim burada download yam yamları vardır.
dostlar banada 8 mb hıza geçin dediler ben geçtim degişen birşey olmadı ben aradıgımda santraliniz 8 mb desteklemiyor dediler ..yavşaklar madem desteklemiyor ne diye teklifte bulunuyorsunuz ...ttnet dünyayı kavuran bir dolandırıcı şirkettir ..ha birde teklif ederken tarifeme bir zararı olurmu sözleşmeyi uzatımı dedim hayır dediler...interneti iptal etmeye gittiğimde daha sözleşmemin bitmediğini öyle kaba bir şekilde söyledilerki anlatamam...mahkemeye verecegim dedim ,iş hemen düzeldi...şu an smile kullanıyorum problemsiz kullanıyorum her işlemi telefon ve internet üzerinden yapıyorum ..iptal ettirmek için bile bir kuruma gitmeme gerek yok