sunları almayı dusunuyorum:
AMD Athlon 64 3200+ VENICE (2.0GHz, 512K, S939) BOX
186 $ 186 $
ASUS A8R-MVP (Ati Xpress200 CrossFire,GLAN,SATA,RAID,S939)
116 $ 116 $
SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X850 CrossFire (PCI-E)
288 $ 288 $
ASUS 16X DVD Box (Siyah)
30 $ 30 $
bu parcaların hepsı tek tek cok ıyı mı?
bunların hepsını alıyım mı?
bırkac tane de sorum var:
1)ÇİFT ÇEKİRDEKLİ PENTIUM D ıslemcıler cıktı bunlara CROSSFIRE desteklı anakart takılabılıyor mu?
2)ben pıyasada CROSSFIRE desteklı anakart olarak bır tek buraya yazdıgım anakartı bulabıldım bundan baska CROSSFIRE desteklı anakart var mı varsa modelını ve fıyatını yazabılır mısınız benım yazdıgımdan ıyısı var mı varsa fıyatı ne kadar?
3)x850 ve x1900 dısında CROSSFIRE desteklı ekran kartı var mı türkiyede var mı varsa modellerını ve ısımlerını yazabılır mısınız?
4)asus un cd rom u cok ıyıydı dvd rom u da cok ıyıdır dıye dusundum asus dvd rom un fıyatı da dıger dvde rom lardan 10 dolar daha pahalı gercekten asus dvd rom dıger butun dvd rom lardan daha mı ıyı asus tan ıyı dvd rom var mı varsa markasını soyler mısınız?
5)bende DDR RAM var yalnız DDR2 değil ilk DDR dan
bendeki DDR ram ler bu yazdıgım anakarta olur mu?
6)AOPEN H600 B kasam var bu yazdıgım ıslemcı+anakart+ekran kartı kasama olur mu?
7)2 dısket surucum+lg 52x32x52 cd wrıter ım+nec nd 3520a dvd wrıter ım+160 gb 7200 rpm seagate hard dısk ım kasama ve yenı alacagım anakarta olur mu?
8)ÇİFT ÇEKİRDEKLİ 64 BİTLİK PENTIUM D ile SLI yaparak mı oyunlarda daha yuksek performans alırım yoksa 64 BİTLİK AMD ile CROSSFIRE yaparak mı oyunlarda daha yuksek performans alırım?
8'in Notu:Bunları derken SLI destekli bir anakarta iki tane SLI destekli ekran kartı
ya da
CROSSFIRE destekli bır anakarta iki tane CROSSFIRE destekli ekran kartı taktıgımızı varsayıyorum
herkese cok tesekkurler