Notebook almak istiyorum genelde oyun amaçlı kullanıcam oyun oynamak istiyosan masaüstü al demeyin zaten masaüstü bilgisayarım var. olarakta 1 tane max 1.500 TL ye öneri bide max 1.000 TL ye öneri istiyorum F/P yi karşılaştırıp alıcam
1.500 TL ye Notebook önerileriniz
Asus N61JQ-JX091V i7-740QM 4GB 640GB 16'' Blu-Ray
bilisim.com.tr/ideapad-g555-59-039194-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18512.html
" istanbul dan sonrasını birleşik yazın "
1511 TL
PACKARD BELL TJ75 CORE I5 450M-2.40GHZ-6 GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD5650-CAM-BT-W7PR
1014 TL
Lenovo (IBM) G560 Intel Core i3 330M 2.13GHZ 3GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-041496
İstanbul Bilişimden kesinlikle alışveriş yapmayın. Tavsiye edenlerede 2.defa düşünmelerini tavsiye ederim.
İstanbul Bilişimden alınan ürünler alınan ürünün markası garantisi altında değil aksine İstanbul Bilişim garantisi altındadır.
Örnek : Aldığınız Toshiba laptop'da sorum çıktığında Toshiba garantisi kapsamına girmiyor. İstanbul bilişim ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
Parkard bell tj75 kullanan arkadaşlar var mı acaba? bende bu laptobu düşünüyorum aslında?
N61JQ-JX091V piyasada yok olsa aslında süper bi laptop o da...
önerileriniz için teşekkürler
ben bunu seçtim ama vatanda 1.800TL pcdepoda 1.500TL arada 300TL fark var pcdepodan alsam pişman olurmuyum http://www.pcdepo.com/asp/produc ... GB-640GB-16-Blu-Ray
PCDepo güzel site ama son durumu donanımhaberde araştırmanı tavsiye ederim :)
Son zamanlarda memnun olanda var olmayanda.
İstanbul Bilişimden alınan ürünler alınan ürünün markası garantisi altında değil aksine İstanbul Bilişim garantisi altındadır.
Örnek : Aldığınız Toshiba laptop'da sorum çıktığında Toshiba garantisi kapsamına girmiyor. İstanbul bilişim ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
Bende zamanında İstanbul Bilişim'den alışveriş yapacaktım fiyatlar gayet ucuz satılıyor daha Türkiye'de olmayan makineler ucuz bir fiyatla satılıyordu.Fakat araştırdım biraz firmayı Atilla'nın dediği çıktı.Bende Vatan Bilgisayar'dan aldım. Samsung R-522 XSO4TR.Laptop genel olarak güzeldi ancak ısınma sorunu vardı bide belirli süreden sonra servise götürün fanları temizlesinler yoksa otomatik olarak kapanıyordu ısınmadan dolayı.
150-200 TL için ürün riske atılmaz. İlla ucuz alacaksanız PCDepo'dan alın. Bildiğim kadarıyla marka garantisi altında PCDepo'da.