?
1.750 TL ye kadar en iyi notebook önerisi ???
http://www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.html
al kardeşim en ii markalardan sana special yaptım:DD:
erdem552;
Tavsiye ettiğin cihaz donanım olsun,fiyat olsun tam bir f\p ürünü,nakitte belki 1.300-1.400 e kadar bulabilirim,aklıma yattı,teşekkürler =))
ua23ua;
Verdiğin linktekilerin en iyisi 1.linkteki yani asus n55sf ,gerisi çöp.
KarsLee;
Fiyat olarak çok pahalı,bu cihaz ilk çıktığı zamanlarda 1.200-1.300 TL civarındaydı fiyatı,niye bu kadar artış göstermiş,enteresan.Diğer arkadaşların verdiği cihazlarla kıyaslarsak,işlemci olarak geri kalıyor,ama kasasında alüminyum kullanılması, insanın aklını çelmiyor,değil :)
Yorumda bulunan herkese ayrıyetten teşekkür ederim,şu anda kullandığım zamanında(2.000 TL ye almıştım ) 9-10 senelik masaüstü pc yi baz alırsak,alacağım laptopu da bu kadar süre boyunca kullanmayı planlıyorum,o yüzden alabileceğiminin en iyisini almam lazım :)
2.el veya 0 farketmez,var mı başka önerisi olan var mı ???
KarsLee;yeni nesil i5 dir linkteki pc ayrıca eski nesil i5 i 1200 liraya alırsın ama yeni nesil i3 ile eşittir eski nesil i5. karışık oldu ama umarım anlamışsındır. Bence ısınma problemi yaşamak istemiyorsan asus u düşün derim ayrıca ekran kartıda laptop a göre gayet yeterli !
Fiyat olarak çok pahalı,bu cihaz ilk çıktığı zamanlarda 1.200-1.300 TL civarındaydı fiyatı,niye bu kadar artış göstermiş,enteresan.Diğer arkadaşların verdiği cihazlarla kıyaslarsak,işlemci olarak geri kalıyor,ama kasasında alüminyum kullanılması, insanın aklını çelmiyor,değil :)