Türlü işlemlerle hızlandırılmış Radeon HD 5970 modeli, eBay'e düşünce olanlar oldu.
XFX isimli ekran kartı üreticisi, Radeon HD 5970 modelini hızlandırma işleminden geçirip, piyasaya sürmeye karar verince olanlar oldu. eBay'de satışa sunulan XFX Radeon 5970 Black Edition için, tam 10.700 dolar teklif edildi.
Elbette kendini komik sanan bazı aklı evveller 999.999 dolar gibi anlamsız tekliflerde bulundu ama ciddi teklifler 10.000 dolar seviyesinde gerçekleşti. Gerçi piyasaya çıktığında, fiyatı 1000 doları aşmayacak bir cihaz için 10 kat fazla ücret teklif etmek nasıl bir zihnin ürünüdür, merak etmiyor da değilim.
10 bin dolara kelepir ekran kartı
o nasıl bir ürünmüş şaştım o kadar verilmez
o ekran kartının fiyatı 5 yıl sonra 100 tl ye düşer söyliiim
yazık valla o paraya öküz alırız hemde 3 tane.
Hiç Şaşırmadım Aslında EBAY O Kadar Garip Bir Siteki Sitede 10CM Silah Şeklinde Penis Kutusu Var İsmine Bende Bilkmiyom Bu İsmi Ben Uydurdum Tam 199$ Gibi Bir Rakama Satın Aldılar Bende Tvde Rastlamıştım Aslında Ben Alıcaktım Ama Bizim Sülalenin Kökeni Siyah Obamaya Kadar Gidiyor Alırdıkta Kullanmak Sorun Cıkarırdı Elimizde Patlardı Sonra Paralar Cöpe Giderdi</
Oha 10000 Dolar ve 5970
Sabah kalkıp bakayım bir güneş doğudan mı doğuyor batıdanmı
Gider o paraya
4xGTX480 alırım + komple sistem döşerim daha ucuza gelir :D
o kart ne iişe yarıyomuş acaba yoksa antikamı...yoksa ebayın kendi reklamımı .....
THY'den bile hızlıdır.10.700$'lara ev kiralanır bee.
DONANIM HABER DE KARTIN İNCELEMESİ VAR.http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=1337
ARTI VERİLEN TEKLİF AKIL MANTIK İŞİ OLMADIĞI İÇİN BENCE DALGA GECİYORLAR....
onu alan kişi bi tane hd5870 alsa oyunları güzelce oynasa geriye kalan parayla gıda malzemesi alıp afrikaya gönderse ne olurdu ?
10000 Dolara niye ekran kartı alim :D Dünyanın en performanslı masaüstü bilgisayarını toplarım kendime :D