acaba ne zaman yapılıyor...
10.çekilişi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bakınız Chip Mart 2006 sayısı sayfa 199 Kampanya Koşulları:
- Çekiliş 06/04/2006 tarihinde saat 13:00`te, Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak Gayrettepe İş Merkezi No:6 Gayrettepe/İstanbul`da yapılacaktır..
- Çekiliş sonuçları 11/04/2006 tarihinde "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde Türkiye genelinde duyurulacaktır..
(Umarım Chip.com.tr`de de duyurulur..)
- Çekiliş sonuçları asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır..
6 sında yapılan kura sonucu 12 sini neden bekler anlamıyorum!?
Çekiliş sonuçları 11/04/2006 tarihinde "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde yayınlanacak denildi ama bugün 11/04/2006 ve "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde çekiliş sonuçları malesef yok... yer izmir...
wings35Çekiliş sonuçları 11/04/2006 tarihinde "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde yayınlanacak denildi ama bugün 11/04/2006 ve "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde çekiliş sonuçları malesef yok... yer izmir...Katılıyorum. Gazetede yayınlanmamış
fxmahoneyevet gazetede yokwings35Çekiliş sonuçları 11/04/2006 tarihinde "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde yayınlanacak denildi ama bugün 11/04/2006 ve "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde çekiliş sonuçları malesef yok... yer izmir...Katılıyorum. Gazetede yayınlanmamış
tj2masterfxmahoneysağolun arkadaşlar, neyse yarın açıklanır belki..evet gazetedewings35Çekiliş sonuçları 11/04/2006 tarihinde "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde yayınlanacak denildi ama bugün 11/04/2006 ve "Halka ve olaylara Tercüman" gazetesinde çekiliş sonuçları malesef yok... yer izmir...Katılıyorum. Gazetede yayınlanmamış
yöneticiler bu konuda neden açıklama yapmıyorlar acaba.
mkaratasyöneticiler bu konuda neden açıklama yapmıyorlar acaba.Evet gerçekten sonuçlar gazetede yok ve bi haber verende yok. Ayrıca sonuçların bu kadar geç açıklanması(açıklanamaması) normal mi?